101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga vouchere intr-o destinatie Wizz Air!

   2012.12.22    1312

Concurs: Castiga vouchere intr-o destinatie Wizz Air!

Milano CONCURS WIZZ AIR Trip Advisor - Februarie, cea mai bună lună pentru călătoriile în Europa În plină iarnă, operatorii aerieni se întrec în bilete low cost. De la Pisa la Dusseldorf, biletele de avion low cost se vând cu 11 euro până la 100 de euro. Indiferent de destinaţie, biletele la promoţie se vând foarte bine. Iar dacă tariful este accesibil, turistul achiziţionează biletul de avion, chiar dacă nu are plănuită încă o vacanţă în oraşul cu pricina. Printre cele mai ieftine zboruri aflate în ofertă, acum, se numără cursa Bucureşti – Verona, operată de către Wizz Air. În funcţie de zile, tarife sunt şi de 92 de lei pe segment, însă în luna februarie cel mai ieftin bilet de zbor poate fi cumpărat cu 234de lei (perioadă 16-23 februarie). O altă destinaţie din Italia, Pisa, este accesibillă în februarie de la 324 de lei. Cât despre Roma, biletul de avion pentru capitala Italiei costă 284 de lei (perioada 17-22 februarie). Cine vrea să facă shopping, poate da o fugă la Milano, tariful biletelor fiind de 314 lei.
Datorită numărului mare de muncitori români, Peninsula Iberică a încins lupta între companiile aeriene low cost. Wizz Air oferă bilete la 484 lei pentru Madrid. Poate ar trebui să aşteptaţi vara pentru oferte mai avantajoase pentru capitala Spaniei, o alternativă fiind Barcelona, tariful fiind de 404 lei. Nici rutele din Germania nu sunt mai prejos. Printre cele mai ieftine oferte se numără Bucureşti-Dortmund, care poate fi achiziţionată cu 234 de lei în luna februarie de la operatorul Wizz Air. Poate cea mai avantajoasă destinaţie a lunii este Munchen, tariful fiind de doar 164 de lei. Intra si tu in concursul nostru. Spune-ne de ce ti-ai dori sa calatoresti intr-una din destinatiile prezentate in articol si ce ai vrea sa vezi cel mai mult. Daca ne place povestea ta, noi te ajutam sa ajungi cat mai repede la destinatie si iti facem cadou 2 vouchere intr-o destinatie Wizz Air.
 PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.