Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga vouchere in valoare totala de 700 lei de la Just4Girls!

Concurs: Castiga vouchere in valoare totala de 700 lei de la Just4Girls!

Perioada de desfasurare: 21 Mai 2013 – 21 Iunie 2013. Cei 3 castigatori vor fi anuntati in 22 Iunie 2013.Ce trebuie sa faci:
  • 1. Sa ai un blog cu minim 10 articole scrise.
  • 2. Sa scrii unul sau mai multe articole de minim 300 de cuvinte in care sa spui ce produs sau produse din magazinul online Just4Girls doresti sa cumperi pentru tine, sa oferi cadou sau sa recomanzi cititorilor blogului tau. In articolul tau trebuie sa introduci cel putin un link spre unul sau mai multe dintre produsele comercializate de Just4Girls.
  • 3. In articolul tau trebuie sa introduci obligatoriu urmatoarele trei linkuri: - Titlu “lenjerie intima” cu link catre http://www.just4girls.ro/lenjerie-intima - “lenjerie sexy” cu link catre http://www.just4girls.ro/lenjerie-sexy - “costume de baie” cu link catre adresa “http://www.just4girls.ro/costume-de-baie
  • 4. Dupa ce scrii articolul cu care participi la concurs, completeaza formularul din articol.
Premii:Vor fi acordate 3 premii autorilor celor mai reusite 3 articole din concurs:
    • - premiul 1: Voucher pentru cumparaturi in valoare de 300 lei
    • - premiul 2: Voucher in valoare de 250 lei
    • - premiul 3: Voucher in valoare de 150 lei
Voucherele pot fi folosite pentru toate produsele din magazinul Just4girls.ro (costume de baie, lenjerie intima, lenjerie sexy, corsete, accesorii sau costume sexy)Modalitatea de acordare a premiului: jurizare. Juriul este format din Marius Calugaru de la Blogatu.ro si  reprezentantii magazinului online Just4Girls. In jurizare va conta originalitatea articolului, corectitudinea gramaticala si a exprimarii. PARTICIPA LA CONCURS!