Concurs: Castiga vouchere in valoare totala de 1000 lei de la kolok.ro
75
concursuri
active
Premii
in valoare de

409.24
miliarde de lei,
adica

409.239.387,00
RON
11514
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga vouchere in valoare totala de 1000 lei de la kolok.ro!

   2013.06.01    1313

Concurs: Castiga vouchere in valoare totala de 1000 lei de la kolok.ro!

Perioada de desfasurare:
 • 15 Mai 2013 – 16 Iunie 2013. Cei sase castigatori vor fi anuntati in 20 Iunie 2013.
Ce trebuie sa faci:
 • 1. Sa ai un blog cu minim 10 articole scrise.
 • 2. Sa parcurgi oferta magazinului kolok.ro ca sa ai o imagine in ansamblu asupra ofertei kolok.ro.
 • 3. Sa scrii unul sau mai multe articole de minim 400 cuvinte in care sa spui ce produs sau produse din magazinul kolok.ro ti-au atras atentia si de ce. Poti sa scrii un articol sau mai multe despre ce produs sau produse ti-ai dori sa iti cumperi, sa oferi cadou, despre ce produse le recomanzi cititorilor tai sau despre produsele de pe kolok.ro care s-ar asorta cu tinuta ta favorita. In articolul sau in articolele tale foloseste imagini de pe site-ul kolok.ro.
 • 4. In titlul fiecarui articol posteaza o combinatie de minim doua dintre urmatoarele expresii: “pietre semipretioase”, “bijuterii”, “kolok.ro – universul pietrelor semipretioase”, “kolok.ro” si “kolok”. In titlul articolului trebuie sa se regaseasca obligatoriu unul dintre cuvintele cheie “kolok” sau “kolok.ro”. Titlul articolului tau poate fi de tipul: “Minunata lume a bijuteriilor din pietre semipretioase Kolok” sau “Kolok bijuterii cu pietre semipretioase si argint” sau “Recomand bijuteriile de pe kolok.ro”.
 • 5. In articolul tau trebuie sa introduci trei linkuri (linkurile tale trebuie sa nu aiba tag-ul “nofollow”): - Obligatoriu link spre adresa ”http://www.kolok.ro/” cu titlul “bijuterii din pietre semipretioase si argint” - Obligatoriu link spre adresa “http://bit.ly/180VSTj” (acceseaza mai intai linkul si apoi copiaza-l in formatul afisat in browser <<"http://www.kolok.ro/link....">> in articolul tau) cu titlul “bijuterii din chihlimbar” - La alegere, posteaza al treilea link spre una din urmatoarele adrese, cu titlurile corespunzatoare: - link spre adresa “http://www.kolok.ro/categorii_principale_156/Bijuterii%20de%20top” cu titlul “bijuterii de top” - link spre adresa “http://www.kolok.ro/caut_dup_155/Aur%20argint%20aliaje%20placate/Argint” cu titlul “bijuterii din argint si pietre semipretioase” - link spre adresa “http://www.kolok.ro/categorii_principale_156/coliere_57 ” cu titlul “coliere din pietre semipretioase” - link spre adresa “http://www.kolok.ro/index.php?route=filter&filter=category|59/culoare|21/price|RON,9.6596:520.095308 ” cu titlul “bijuterii cu pietre semipretioase rosii”
 • 6. Chiar fara link catre kolok.ro este indicat sa folosesti denumirile a cat mai multe tipuri de pietre semipretioase, zodiile carora le corespund anumite pietre semipretioase.
 • 7.  Dupa ce scrii articolul cu care participi la concurs, completeaza formularul din articol. Daca nu ai cont pe BlogAwards.ro inregistreaza-te pe aceasta pagina.
Premii:
 • Vor fi acordate sase premii constand in vouchere pentru cumparaturi celor mai reusite sase articole din concurs:
 • Premiul 1: Voucher pentru cumparaturi in valoare de 500 lei
 • Premiile 2-6: Voucher pentru cumparaturi in valoare de 100 lei
Modalitatea de acordare a premiului: jurizare. Juriul este format din Marius Calugaru de la Blogatu.ro si reprezentantii magazinului online kolok.ro. In jurizare va conta originalitatea articolului, corectitudinea gramaticala si a exprimarii. PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURS