Concurs: Castiga vacante la ski si un BMW X1!

Adăugat de concursoman în data de 2012.01.18 • 1424 vizualizări

Concurs: Castiga vacante la ski si un BMW X1!
  Inscrie codul, pe care il gasesti pe ambalajul Happy Day, sau pe care il poti obtine jucand Rauch Luck Tree si participa la tragerea curenta saptamanala. Cu fiecare participare la extragerea saptamanala participi automat la extragerea finala a BMW X1.
MARELE PREMIU

BMW X1

Agilitate + Eleganta = PlacereX. Aceasta a fost baza formulei prin care design-ul  BMW X1  a fost creat.Sportiv-elegant, în profil, cu o creştere secundară, panta dinamica a ferestrei din spate şi proiecţiile scurte. O fata proeminenta şi provocatoare, cu linii puternice pentru capota, faruri  trei ochi dublii optici si caracteristici in dublu tip. Mesajul de proiectare este foarte simplu: placerea mestesugita prin design. În plus, utilizarea hotărîtă de motoare extrem de eficiente şi standardul tehnologic BMW Efficient  Dynamics sunt responsabile pentru consumul excelent al BMW X1 si valorile de emisie. Modelul de top este BMW X1 s Drive20d EfficientDynamics Edition cu un consumj mediu de 4,5 litri la 100 de kilometri şi o valoare de CO2 de 119 grame - simultan cu 120 kW/163 CP pentru plăcerea de a conduce. In scopul de a menţine dinamica superioară de conducere a BMW X1, indiferent de suprafata de conducere, sistemul inteligent 4- roti xDrive  asigură o distribuţie optionala  complet variabilă a forţei motrice pentru ambele axe. BMW xDrive permite conducătorului auto sa savureze pe deplin puterea si dinamica masinii, pentru ca BMW X1 câştiga  tracţiune pe fiecare suprafaţă. Forta este optim transmisă drumului, indiferent daca este vorba de viraje scurte, drumuri de munte sau drumuri alunecoase. Pentru mai multe informatii contactati reprezentantul BMW sau accesati www.bmw.ro
PREMIUL SAPTAMANII urmatoare extragere este in: 29.01.2012 See - 05 - RO

Kappl-See: ochii copiilor aprind PARK SUNNY MOUNTAIN

Adorabil, personal, bogat în diversitate - Kappl cel pitoresc, situat în mijlocul munţilor Tirol, prevede lucruri din care viselede familie sunt facute .
CU SPRIJINUL PARTENERILOR Clic pe un partener pentru mai multe informatii si poze:

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: