Vacante • Trageri la sorti

Concurs: Castiga unul dintre miile de premii oferite de Allview. Poti alege un accesoriu pentru produsul tau, poti sa primesti contravaloarea produselor achizitionate sau sa pleci in vacanta la munte!

Adăugat de concursoman în data de 2013.12.06 • 3207 vizualizări

Concurs: Castiga unul dintre miile de premii oferite de Allview. Poti alege un accesoriu pentru produsul tau, poti sa primesti contravaloarea produselor achizit

Promotia va fi organizata in perioada 05 decembrie 2013 – 07 ianuarie 2013. Produsele participante la promotie pot fi achizitionate din orice magazin partener de pe teritoriul Romaniei. Premiile pot fi revendicate exclusiv prin intermediul website-ului www.allview.ro/SarbatoriFericite. 

La aceasta Promotie poate participa orice persoana juridica sau fizica care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii: 

  • achizitioneaza produse Allview in perioada desfasurarii Promotiei. 
  • Face dovada achizitionarii produselor participante la promotie prin prezentarea facturii. 
  • Declara pe propria raspundere ca toate informatiile pe care le furnizeaza in momentul inscrierii la Promotie sunt reale si corecte.

Produsele participante la Promotie sunt toate produsele marca Allview achizitionate din magazinele partenere de pe teritoriul Romaniei, in limita stocului disponibil, mai putin produsele aflate in categoria de produse resigilate ale partenerilor. 

Mecanismul promotiei:

In cadrul campaniei exista 2 praguri de premiere si inscriere: 

  • a) Clientii care achizitioneaza unul sau mai multe produse Allview cu o valoare cuprinsa intre 100 lei si 999 lei pe acelasi bon fiscal / factura isi pot alege un accesoriu pentru produsul achizitionat accesand www.allview.ro/SarbatoriFericite si se pot inscrie in tombola zilnica “Primesti banii inapoi”. Extragerile vor avea loc in datele: 06, 09, 10, 11, 12, 13, 16, 17, 18, 19, 20, 23, 24, 27, 30, 31 decembrie 2013, 03, 06, 07, 08 ianuarie 2014. Accesoriile cadou sunt in limita stocului disponibil si se ofera doar pentru produsele afisate pe website-ul www.allview.ro/SarbatoriFericite. 
  • b) Clientii care achizitioneaza unul sau mai multe produse Allview cu o valoare mai mare sau egala cu 1000 lei pe acelasi bon fiscal / factura primesc garantat 2 nopti de cazare la Pensiunea Nicoleta din localitatea Moeciu, www.moeciu-nicoleta.ro pentru 2 persoane, fara mese incluse. Castigatorii pot opta pentru oricare 2 nopti succesive din intervalul: duminica - joi. 

Premiile:

Accesoriile cadou: Clientii care achizitioneaza un produs participant la Promotie vor castiga un accesoriu pentru produsul cumparat, pe care il pot revendica accesand www.allview.ro/SarbatoriFericite, in limita stocului disponibil, in perioada 05 decembrie 2013 – 07 ianuarie 2014. Produsele pentru care se vor oferi accesorii cadou vor fi afisate pe website-ul www.allview.ro/sarbatorifericite. Pentru a intra in posesia produsului cadou participantii trebuie sa fie de acord cu achitarea taxei de transport de 20 de lei pentru expedierea prin curier sau pot ridica produsul cadou din Showroom-ul Allview din str. Brazilor, nr. 61, Brasov. Un participant poate castiga cu un produs achizitionat un singur premiu in cadrul acestei promotii. Accesoriul cadou trebuie sa fie pentru produsul achizitionat, nu se poate alege un accesoriu pentru alt produs. In cazul in care un participant achizitioneaza mai mult de un produs, acesta are dreptul de a primi maxim 3 accesorii. 

In tombola “Primesti banii inapoi” se vor oferi 20 de premii in bani echivalente cu contravaloarea produselor Allview care se regasesc pe factura / bonul fiscal din inregistrarea in tombola. Premiul va fi oferit in termen de 10 zile de la extragere. 

Vacanta cadou: Premiul consta in 2 nopti de cazare la Pensiunea Nicoleta din localitatea Moeciu, www.moeciu-nicoleta.ro pentru 2 persoane, fara mese incluse. Castigatorii pot opta pentru oricare 2 nopti succesive din intervalul: duminica - joi. Premiul poate fi revendicat in functie de disponibilitatea locurilor de cazare, in anumite perioade. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care premiul nu poate fi acordat unui participant intr-o anumita perioada solicitata de catre acesta. Un participant poate castiga cu un produs achizitionat un singur premiu in cadrul acestei promotii. Perioada de rezervare (in care se poate desfasura sejurul) este: 15 ianuarie 2014 - 31 martie 2014, exceptie facand noptile de vineri-sambata si sambata -duminica. In termen de 15 zile de la inregistrare participantii vor fi contactati de SC Visual Fan SRL pentru a-si face rezervarea.

Castigatorii tombolei “Primesti banii inapoi” vor fi afisati in pagina website www.allview.ro/castigatori. 

Termenul de livrare al accesoriilor este intre 3 si 15 zile lucratoare de la data inscrierii. 


PARTICIPA LA CONCURS