Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele trei pachete zilnice, cu vin romanesc!

Concurs: Castiga unul dintre cele trei pachete zilnice, cu vin romanesc!

vinro

Traieste Magia Vinului Romanesc!

Traiti Magia Vinului Romanesc alaturi de noi intre 16 septembrie si 20 octombrie 2013!

Eleganta, nobletea si rafinamentul se regasesc in muzica soft ce imbraca in magie clipele frumoase din viata noastra. Si are alaturi de ea “complici” care impreuna dau mai mult farmec momentelor pe care le petrecem alaturi de cei pe care ii iubim. Asa ca, ne vom aminti impreuna de ele in fiecare saptamana, prezentandu-va o colectie de ponturi care va aduc premii!

In fiecare luni, marti si miercuri aveti sansa sa castigati unul dintre cele trei pachete zilnice, cu vin romanesc. Mai mult, in fiecare joi vom extrage 3 castigatori dintre cei inscrisi in concurs in cursul saptamanii respective si ii vom premia cu un weekend de poveste, pentru doua persoane, la o crama romaneasca!

Veti fi martori la productia “licorii zeilor” si veti degusta cele mai elegante vinuri romanesti!

Prima vizita este programata in weekend-ul 21-22 septembrie la Crama Fine Wine Dealu Mare, producatorii Fine Wine Collection: Red, White, Black si Green. Sortimentele de vin sunt castigatoare a numeroase medalii de aur in cadrul concursurilor de specialitate si cuprind atat soiuri internationale, cat si soiuri autohtone de mare valoare.

Ce trebuie sa faceti:

  • Completati saptamanal formularul de mai jos cu datele voastre de contact si cititi cu atentie pontul zilei;
  • In fiecare zi de luni pana miercuri vom extrage prin tragere la sorti 3 ascultatori dintre cei inscrisi, pe care ii vom invita sa raspunda corect, in direct la Magic FM, la intrebarea legata de pontul zilei. Ei vor fi premiati cu un pachet cu vinuri romanesti.
  • Toti cei inscrisi veti participa in fiecare joi la tragerea la sorti pentru Marele Premiu din saptamana in curs: vizita la podgoria prezentata mai sus. Cei 3 ascultatori extrasi vor fi sunati in direct pentru a raspunde la o intrebare despre unul dintre cele trei ponturi zilnice, publicate anterior. Daca au raspuns corect vor fi desemnati castigatori!
Pont 12 - 16 septembrie:

Pana in prezent nu a fost stabilita originea exacta a vinului, insa exista teorii sustinute de dovezi arheologice conform carora vinul a fost pentru prima oara facut in regiunea unde se afla acum Georgia. Vinul fost intotdeauna considerat licoarea zeilor astfel incat pe vremea romanilor el nu putea lipsi de pe masa la ocazii speciale, reuniuni si petreceri. In lumea moderna, este nelipsit la o cina romantica.

PARTICIPA LA CONCURS!