108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele doua vouchere oferite de evoMAG.ro si iDevice.ro!

   2012.01.22    1367

A venit 2012 si colaborarea cu evoMAG.ro continua asa ca astazi va ofer posibilitatea de a castiga unul dintre cele doua vouchere de 100 de RON puse la dispozitie pentru voi. Concursul acesta va fi unul foarte simplu si pentru a va inscrie trebuie sa :
  • accesati evoMAG.ro si sa cautati un produs pentru care ati dori sa il castigati intr-un viitor concurs organizat pe acest blog si lasati un comentariu cu un text catre el;
  • ma urmariti pe Twitter sau sa ma adaugati ca prieten pe Facebook, sa dati un retweet(pe Twitter) sau un share(nu like, pe Facebook) acestui articol pe contul vostru folosind butoanele de mai jos. Va rog sa comentati introducand in casuta “Website” de la comentarii un link catre contul vostru de FaceBook sau Twitter. Voi verifica, conturile castigatorilor iar cei care nu au respectat regulamentul vor pierde premiul.
Regulile sunt simple si va rog sa le respectati pentru a fi validati ca si castigator. Concursul se va incheia duminica, 22.01.2012 la ora 20:00. PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.