Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele doua seturi din noua gama BIOSILK Volumizing Therapy!

Concurs: Castiga unul dintre cele doua seturi din noua gama BIOSILK Volumizing Therapy!

Noua gama BIOSILK Volumizing Therapy este formulata cu ingrediente esentiale botanice ce revigoreaza scalpul; sustine volumul parului la radacina, ofera textura usoara si stralucire fara sa ingreuneze parul. Potrivita tuturor tipurilor de par, inclusiv pentru cel rar, fin, subtire sau tratat chimic.

BIOSILK VOLUMIZING THERAPY SHAMPOO - Sampon pentru volum

Formulat cu matase naturala si proteine de orez, curata cu delicatete, ofera volum si revitalizeaza firul de par. Instructiuni: Aplicati samponul pe parul umed pana faceti spuma. Clatiti din abundenta. Pret 62.9 RON (Disponibil in farmaciile Sensiblu).

BIOSILK VOLUMIZING THERAPY CONDITIONER - Balsam pentru volum

Formulat cu matase naturala si proteine de orez, hidrateaza, revitalizeaza firul de par si ofera volum. Instructiuni: Aplicati samponul pe parul umed pana faceti spuma.Clatiti din abundenta. Pret 67.9 RON (Disponibil in farmaciile Sensiblu).

BIOSILK VOLUMIZING THERAPY ROOT LIFTER - Spray de Volum

Spray formulat cu matase naturala si proteine de orez care ofera volum maxim la radacina, textura si maleabilitate. Instructiuni: Utilizati pe par umed sau uscat. Pulverizati la pe sectiuni pentru control sporit sau aplicati uniform la nivelul intregului par pentru volum general. Asigurati-va ca pastrati o distanta de 5 – 6 cm de radacina/par. Pret 73.90 (Disponibil in farmaciile Sensiblu).

Participa la concurs in perioada 24 septembrie - 8 octombrie 2013, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele doua seturi din noua gama BIOSILK Volumizing Therapy, oferite de luxbeauty.ro!

Raspunde la urmatoarea intrebare:

Cate produse contine noua gama BIOSILK Volumizing Therapy?