Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-11. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele doua seturi de cosmetice profesionale!

LONG COVER - fond de ten pentru ten normal, uscat si sensibil

Fond de ten cu efect de durata si acoperire completa destinat tenului uscat, normal si sensibil. Ultra luminos si cu o consistenta foarte confortabila armonizeaza perfect culorea pielii si ascunde orice imperfectiune a tenului, lasandu-l proaspat si radiant pe tot parcursul zilei, fara a fi nevoie de retusuri. Long cover fluid ingrijeste, hidrateaza si calmeaza pielea iritata datorita vitaminelor A, C si E, provitaminei B5 si untului de karite. Nu lasa urme pe haine.

INGREDIENTE ACTIVE: Unt de shea - bogat in vitamine asigura o nutritie profunda a pielii; Proteina B5 - hidrateaza si calmeaza iritatiile pielii; Vitamina A, C si E - asigura hidratarea pielii si protejeaza impotriva razelor UV; FARA PARABENI; GRAMAJ: 30 ml. Pret: 106 lei. 

BLUSH with ARGAN OIL - fard de obraz cu ulei de argan fara parabeni

Confera un aspect tanar si un look fresh si asigura efect de lunga durata datorita consistentei delicate. Prin adaugarea de ulei de argan se obtine o hidratare mai buna a pielii fiind in acelasi timp un antioxidant cu efect de regenerare. Contine vitamina A, C si E. Disponibil in 15 culori noi, ambele in varianta de mat si perlat. FARA PARABENI; FARA ALERGENI; GRAMAJ: 6 gr. Pret: 37 lei. 

LIPSTICK ARGAN OIL - ruj cu ulei de aragan

Ruj ce se bazeaza pe formula noua, inovatoare, cu adaos de ulei de argan. Uleiul de argan contine un nivel ridicat de vitamina E, antioxidanti si Omega 6, care sunt dovedite a hrani si proteja pielea. Ingredientele anti-imbatranire continute lupta impotriva radicalilor liberi daunatoari la repararea celulelor deteriorate ale pielii si reduce vizibil aspectul liniilor fine si a ridurilor. Rujul cu ulei de argan asigura o acoperire completa, de lunga durata, de o culoare intensa si cu stralucire de oglinda. Formula se bazeaza pe pigmenti puternici si de inalta calitate care confera efect de lunga durata. GRAMAJ: 4 gr.Pret: 58 lei. 

Participa la concurs in perioada 24 octombrie - 11 noiembrie 2013, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele doua seturi de cosmetice profesionale, oferite de Lux Beauty.ro!

Raspunde la urmatoarea intrebare: Ce vitamine contine fardul de obraz cu ulei de argan?

  •  A si C
  •  C si E
  •  A, C si E
  1. Participa la concurs in perioada 24 octombrie - 11 noiembrie 2013 si poti castiga unul dintre cele doua seturi de cosmetice profesionale, oferite de Lux Beauty.ro!
  2. Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!
  3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de 11 noiembrie 2013 si este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
  4. Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca iti regasesti numele pe site, te rugam sa trimiti un mail la concurs@eva.ro care sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.
  5. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro.  
  6. Nu se acorda contravaloarea premiilor.
  7. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site, castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

Castigatorii premiilor cu domiciliul in Bucuresti,  vor avea o singura posibilitate de a intra in posesia premiului. Acesta se ridica personal de la sediul eva.ro, in termen de 15 zile lucratoare de la afisarea listei pe site. Premiul va fi inmanat numai in baza buletinului de identitate/cardului de identitate in urmatoarele zile: JOI intre orele 15:00-19:30 si VINERI intre orele 15:00-18:00.Castigatorii care se vor prezenta la sediul eva.ro in afara zilelor mentionate, nu vor putea intra in posesia premiului.

Important! Procedura de revendicare ramane aceeasi pentru toti castigatorii indiferent de domiciliu(se trimite mail de confirmare pe adresa concurs@eva.ro ( mailul va contine: datele personale,  numar de telefon si o copie dupa CI).

Castigatorii care nu locuiesc in Bucuresti, vor primi premiul prin Posta, dupa ce au trimis mail de revendicare.