Concurs: Castiga unul dintre cele 8 premii n valoare de 2.700 euro!

Adăugat de concursoman în data de 2012.12.20 • 1179 vizualizări

Concurs: Castiga unul dintre cele 8 premii n valoare de 2.700 euro!

Concurs: Castiga unul dintre cele 8 premii în valoare de 2.700 euro!

ticket Ai descoperit un loc special în România – un hotel, un restaurant, un oraş, o staţiune, un parc natural? Intră aici şi spune-ne şi nouă! Vrem să vedem şi noi o fotografie de acolo! Traveler vrea să promoveze destinaţii autohtone de calitate. Se oferă recompensă! Punem la bătaie 8 premii în valoare de 2.700 euro pentru descoperirile tale.
  • Locul 1: Vacanţă de 1 săptămână, pentru 2 persoane, la Poiana Braşov
  • Locul 2: Vacanţă de 1 săptămână, pentru 2 persoane, la Sinaia
  • Locul 3: Vacanţă de 1 săptămână, pentru 2 persoane, la Sibiu
  • 5 Menţiuni: câte 1 curs de ski off-piste de 1 zi pe domeniul schiabil din Sinaia
Câştigătorii vor fi desemnaţi de redacţia Traveler. Nu uita să îţi treci numele complet şi oraşul de domiciliu. Departajarea se face funcţie de trei criterii:
  1. Ineditul şi precizia recomandării. Scrie-ne pe scurt coordonatele locului respectiv (cine, ce, când, unde), dar mai ales de ce îţi place. Perioada de înscriere în concurs: 5 decembrie 2012 - 18 ianuarie 2013.
  2. Calitatea fotografiei. Încarcă o poză de maxim 500 k cu locul recomandat.
  3. Numărul de voturi obţinut de la ceilalţi cititori ai www.natgeo.ro. Perioada de votare a pozelor pe Facebook www.facebook.com/natgeo.ro: 21 ianuarie – 1 februarie 2013.
Câştigătorii vor beneficia de premii în perioada 5 februarie - 15 aprilie 2013. Recomandările tale se pot regăsi într-un viitor articol al NG Traveler.
  • Premiile constând în vacanţe sunt oferite de Ticket Vacanta® şi constau în 6 nopţi de cazare cu mic dejun, pentru 2 persoane, în hotel sau pensiune de 3 ***, în staţiunile menţionate.
  • Cursurile de ski off-piste sunt oferite de La Monitori sunt cursuri de 1 zi, constând în lecţii de ski cu instructori profesionişti certificaţi de Asociaţia Monitorilor Profesionişti de Ski din România. Cursurile se desfăşoară pe domeniul schiabil din Sinaia, în funcţie de condiţiile meteorologice.
  PARTICIPA LA CONCURS!

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: