Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 8 circuite pe cele mai racoroase culmi ale Romaniei, ceasuri cu walkie talkie, zmee sau board gameuri!

Concurs: Castiga unul dintre cele 8 circuite pe cele mai racoroase culmi ale Romaniei, ceasuri cu walkie talkie, zmee sau board gameuri!

intrajoc [like_to_read]Intra in joc si parcurge traseul cu premii!Cumpara cate 3 produse Kinder de la frigider (in orice combinatie) pe acelasi bon de casa.Trimite nr. bonului prin SMS la 1878 (numar cu tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote.) sau fa-ti cont pe site si introdu nr. bonului.Apoi zarul se va invarti si va decide cat avansezi pe tabla joc.De fiecare data cand vrei sa dai cu zarul ca sa avansezi, e nevoie sa cumperi alte 3 produse Kinder de la frigider pe acelasi bon si sa le introduci prin SMS sau online.Poti oricand sa continui on line jocul inceput prin sms sau invers.Pe tabla de joc sunt casute cu:
  • - premii surpriza
  • - casute trambulina, care te ajuta sa avansezi mai repede
  • - casute care iti acorda intrari suplimentare la tragerile la sorti pentru marile premii.
Cumpara cate un Kinder Pingui, Kinder Maxi King si Kinder Felie de Lapte pe acelasi bon de casa si pentru fiecare achizitie in formula asta, iti acordam bonus cate o intrare suplimentara la tragerile la sorti pentru marile premii.De indata ce ai parcurs toata tabla de joc si ai ajuns la casuta 20, te sunam pentru validarea bonurilor si a ambalajelor produselor Kinder de la frigider.Daca toate conditiile din regulamentul promotiei sunt intrunite, primesti premiile acumulate in joc si intri la tragerile la sorti unde poti castiga unul dintre cele 8 circuite pe cele mai racoroase culmi ale Romaniei.Ca sa poti revendica premiile acumulate pe parcursul jocului trebuie sa parcurgi tot traseul pana la casuta 20, trebuie sa pastrezi bonurile de casa care confirma achizitiile si mai trebuie sa pastrezi ambalajele produselor Kinder de la frigider corespunzatoare bonurilor de casa folosite pentru a juca.premii Am presarat jocul cu sute de premii. Board gameuri, zmee, ceasuri cu walkie talkie, bonusuri pentru marele premiu si extra sanse la tragerile la sorti. Castiga cat mai multe alimantandu-ti mereu pionul cu Kinder de la frigider in orice combinatie de cate 3 produse pe acelasi bon de casa si parcurge traseul jocului.Nu te lasa pana nu ajungi la final, unde te asteapta tragerile la sorti la care poti castiga unul dintre cele 8 circuite pe cele mai racoroase culmi ale Romaniei.Pentru a intra in posesia oricarui premiu, trebuie sa parcurgi tot jocul de la casuta 1 pana la casuta 20 si sa pastrezi bonurile de casa utilizate in joc si ambalajele produselor corespunzatoare bonurilor respective. PARTICIPA LA CONCURS![/like_to_read]