Health & Fitness • Trageri la sorti

Concurs: Castiga unul dintre cele 7 premii oferite de Clinica Medicala Fertilia!

Adăugat de concursoman în data de 2013.11.15 • 1893 vizualizări

Concurs: Castiga unul dintre cele 7 premii oferite de Clinica Medicala Fertilia!

Visul tau cel mai de pret este acela de a avea un bebelus? Va iubiti si va chinuiti de ceva vreme – a trecut peste un an- insa nu se intampla sa ramai insarcinata? Te-ai gandit ca ar putea fi o problema legata de infertilitate? Ca poate ar trebui facuta o spermograma? Ca poate sunt probleme ce ar trebui investigate?
 
La Clinica Medicala Fertilia (www.fertilia.ro) suntem o echipa  ultraspecializata in infertilitate, medicina materno-fetala si ginecologie complexa. Aici tratam problemele de infertilitate ale cuplului si dezvoltatm tehnici de fertilizare "in vitro"; beneficiem de laborator propriu de embriologie, laborator de citogenetica si un bloc operator dotat la standarde U.E.  
 
Suntem mandri posesori ai  singurului laser pentru PGD din Romania (diagnoza genetica inainte de implantare) ce identifica si selecteaza spermatozoizii imobili dar viabili, fara sa afecteze calitatea acestora. 

Mai mult de atat, tehnologia de ultima ora ne permite implantarea embrionului in ziua a 5-a pentru cele mai bune sanse de sarcina, ceea ce creste semnificativ rata de reusita FIV si scade riscul de defecte genetice la noul nascut.

Participa la concurs in perioada 13 noiembrie – 13 decembrie 2013, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 7 premii oferite de Clinica Medicala Fertilia!

 • 3 x Consultatie gratuita, pregatire si monitorizare inaintea sarcinii
 • 3 x Spermograma
 • 1 x 50% reducere la  FIV oferite de  Clinica Fertilia

Raspunde la urmatoarea intrebare: In ce zi trebuie implantat embrionul pentru a avea cele mai mari sanse de reusita FIV?

 • A treia zi
 • A cincea zi
 • A zecea zi

Regulament:

 1. Participa la concurs in perioada 13 noiembrie – 13 decembrie 2013 si poti castiga unul dintre cele 7 premii oferite de Clinica Medicala Fertilia! Premiile constau in: 
  • 3 x Consultatie gratuita, pregatire si monitorizare inaintea sarcinii
  • 3 x Spermograma
  • 1 x 50% reducere la  FIV oferite de  Clinica Fertilia!
 2. Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!
 3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de 13 decembrie 2013 si este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
 4. Numele castigatorilor vor fi afisate pe site. Daca iti regasesti numele pe site, te rugam sa trimiti un mail la [email protected] care sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.
 5. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro. 
 6. Nu se acorda contravaloarea premiilor.
 7. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site, castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.


PARTICIPA LA CONCURS