101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 6 coduri gratuite pentru Real Racing 2!

   2012.01.07    1275

[youtube id="1i9gjwfdyxA" width="600" height="350"] Real Racing 2 este unul dintre cele mai populare si mai bune jocuri de tip racing pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Jocul beneficiaza de cel mai avansat motor grafic pentru jocuri de tip racing si deocamdata niciun alt joc de acest gen nu a reusit sa il depaseasca din acest punct de vedere. Pe langa o grafica special facuta pentru iPad 2 si iPhone 4S, Real Racing 2 ofera utilizatorilor o selectie foarte vasta de masini si locatii in care se desfasoara cursele plus posibilitatea de a juca in multiplayer pe un televizor folosind o tableta iPad 2 si un Apple TV. 4 din cele 6 coduri gratuite sunt pentru iPhone/iPod Touch si celelalte 2 sunt pentru tableta iPad. Pentru a participa la concurs trebuie doar sa lasati un comentariu cu textul Particip. Concursul se va incheia maine 08.01.2012 la ora 20:00. PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.