Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-16. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 5 costume de Craciunita puse la bataie!

Rudolph, renul preferat al mosului, tocmai ce ne-a facut o vizita pe la magazin zilele trecute pentru a ne spune cat de trist esta Mosul pentru ca nu are langa el o Craciunita cu care sa imparta cadourile de sarbatori. Daca vrei sa-l faci pe Mosul fericit si sa te alaturi lui in sanie, te invitam sa participi la concursul nostru, unde ai sansa de a castiga un veritabil costum de Craciunita. Toate raspunsurile voastre vor fi verificate insusi de Mos Craciun.

Ce trebuie sa faci?

  1. Intra in contul tau de Facebook si da “Like” paginii noastre: www.facebook.com/Just4Girls.ro
  2. Da “Share” in cronologia paginii tale de Facebook, concursului nostru: CONCURS Just4girls: “Mos Craciun isi cauta Craciunita!”
  3. Raspunde corect printr-un comentariu, in pagina de concurs a blogului: “Mos Craciun isi cauta Craciunita“ la intrebarea: Ce culoare are motul caciulitei Craciunitei din imaginea de mai jos?

Regulament:

Concursul se va desfasura in perioada 15 noiembrie - 15 decembrie 2013

Premiile sunt in numar de 5 (cinci) si constau intr-un costum de Craciunita, marca Obsessive. Cei cinci castigatori vor fi selectati prin intermediul site-ului http://www.random.org/lists/ din numarul total de participanti.

Castigatorii vor fi anuntati pe pagina noastra de Facebook si pe blog-ul Just4girls, in data de 16 decembrie, ulterior urmand sa fie contactati prin email sau telefonic, cu privire la premiul castigat si la modalitatea de a intra in posesia acestuia.