108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
18
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 4 vouchere de 100 de lei, pentru haine de gravide!

 admin  2013.11.04  Vouchere,Trageri la sorti  1986

Chic Mama si Qbebe.ro te invita la un nou concurs distractiv pentru gravidute. Urmeaza cativa pasi simpli si poti fi fericita castigatoare a unui voucher oferit de Chic Mama, pentru haine stilysh, ideale pentru viitoarele mamici. 

Ce poti castiga?

  • Unul dintre cele 4 vouchere pentru cumparaturi pe site-ul chicmama.ro, in valoare de 100 de lei fiecare.

Ce trebuie sa faci?

  • Pasul 1: Intra in aplicatia de Facebook de pe pagina Qbebe.ro si inregistreaza-te cu datele personale https://www.facebook.com/Qbebe.ro/app_1374239252821368 .
  • Pasul 2: Raspunde la intrebarea "Tu ce produs Chic mama ai vrea sa iti cumperi?"
  • Pasul 3: Inscrie-te la newsletterul Chic Mama.
  • Pasul 4: Invita si alte prietene gravide sa se inscrie in concurs (optional).
  • Pasul 5: Da like paginii de Facebook Chic mama https://www.facebook.com/chicmama.ro

Concursul se desfasoara in perioada 1 noiembrie - 8 noiembrie 2013, pana la ora 17:00. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti, cu ajutorul random.org, si vor fi contactati prin mail sau telefon.

 

Cord Blood


PARTICIPA LA CONCURS

gravide haine de gravide concursuri pentru femei concursuri concursuri online viitoare mamicaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.