Concurs: Castiga unul dintre cele 4 seturi de produse cosmetice oferit
73
concursuri
active
Premii
in valoare de

409.14
miliarde de lei,
adica

409.139.387,00
RON
11514
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 4 seturi de produse cosmetice oferite de Oriflame!

   2012.09.17    1229

Raspunde la intrebarea de pe site si poti castiga unul dintre cele 4 seturi de produse cosmetice Oriflame, compuse fiecare dintr-o crema de zi cu efect de netezire Ecobeauty, un fard de pleoape marmorat Giordani Gold Venetian Affair si un ruj Giordani Gold Venetian Affair.
Crema de zi cu efect de netezire Ecobeauty
Inovatoare si naturala, aceasta crema antioxidanta de zi cu actiune multiplaajuta la refacerea pielii si sustine bariera sa protectoare, pentru a contracara imperfectiunile. Formula Natural Pro-Blend cu unt din arbore de Shea si ulei organic din nuca de cocos, ingrediente Fairtrade, beneficiaza de un ambalaj etans, ultramodern. Produs testat dermatologic.
Fard de pleoape marmorat Giordani Gold Venetian Affair
Fard compact pentru pleoape, cu efect marmorat si o textura matasoasa si delicata. Este disponibil in nuante calde, intense, si contine particule aurii stralucitoare. Efectul final este de acoperire semi-mata, catifelata. Formula rezistenta si confortabila.
Ruj Giordani Gold Venetian Affair
Ruj cu putere mare de acoperire si o formula unica de perle si pigmenti, infuzata cu particule aurii – pentru un effect de culoare intense si stralucitoare.Continutul de LipAllure hidrateaza buzele si le protejeaza impotriva semnelor imbatranirii, pastrand senzatia naturala de catifelare. Contine FPS 15.
Concursul se incheie in data de 13.10.2012

PARTICIPA LA CONCURS