108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 4 autoturisme Mini One!

   2013.10.28  Masini,Trageri la sorti  2499

Promoţia se va desfăşura în perioada 25.10.2013 - 21.11.2013. Vor avea loc 4 extrageri, câte una pe săptămână, pentru a stabili câştigătorii.

Mecanismul concursului:

  1. Pe Perioada Promoţiei, clienţii Vodafone utilizatori ai serviciilor cu abonament sau cartelă reîncărcabilă, sunt invitaţi să trimită un SMS gratuit cu textul “MINI” la numărul scurt 2777 (acest număr este disponibil doar în reţeaua Vodafone) pentru a se înregistra în Promoţie . Prin trimiterea acestui mesaj SMS, clienţii devin Participanţi la Promoţie.
  2. În urma Înregistrării, Participanţii primesc un mesaj SMS de confirmare ce conţine mai multe detalii despre promoţie şi adresa de internet la care se poate consulta gratuit prezentul regulament.
  3. Pentru a se califica la tragerea la sorţi, Participanţii la Promoţie, trebuie să achiziţioneze, oricând pe Perioada Promoţiei, un telefon Samsung GALAXY S4 mini sau HTC One mini prin unul din canalele de vânzare ale Vodafone sau ale distribuitorilor autorizaţi Vodafone (incluzând canalele de vânzări online, telefonice sau prin intermediul agenţilor de vânzări). Se califică atât vânzările de telefon la preţ fără abonament precum şi vânzările de telefon în pachet cu servicii Vodafone, atât la semnarea unui contract nou cât şi la prelungirea unui contract existent. Se califică de asemenea vânzările făcute prin folosirea în totalitate sau parţială a punctelor din programul de loialitate Vodafone.
  4. Pentru fiecare telefon achiziţionat, Înregistrarea acestuia în concurs trebuie făcută de pe câte un număr unic de telefon.

Premiile constau în 4 autoturisme Mini One. Dotările standard vor fi diferite pentru fiecare premiu în parte din cauza disponibilităţii în stocul importatorului autorizat în România

*SMS-urile trimise şi primite (de) la numărul scurt 2777 sunt gratuite


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri castiga o masina castiga un autoturism concurs Vodafone concursuri 2013Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.