Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-21. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 4 autoturisme Mini One!

Promoţia se va desfăşura în perioada 25.10.2013 - 21.11.2013. Vor avea loc 4 extrageri, câte una pe săptămână, pentru a stabili câştigătorii.

Mecanismul concursului:

  1. Pe Perioada Promoţiei, clienţii Vodafone utilizatori ai serviciilor cu abonament sau cartelă reîncărcabilă, sunt invitaţi să trimită un SMS gratuit cu textul “MINI” la numărul scurt 2777 (acest număr este disponibil doar în reţeaua Vodafone) pentru a se înregistra în Promoţie . Prin trimiterea acestui mesaj SMS, clienţii devin Participanţi la Promoţie.
  2. În urma Înregistrării, Participanţii primesc un mesaj SMS de confirmare ce conţine mai multe detalii despre promoţie şi adresa de internet la care se poate consulta gratuit prezentul regulament.
  3. Pentru a se califica la tragerea la sorţi, Participanţii la Promoţie, trebuie să achiziţioneze, oricând pe Perioada Promoţiei, un telefon Samsung GALAXY S4 mini sau HTC One mini prin unul din canalele de vânzare ale Vodafone sau ale distribuitorilor autorizaţi Vodafone (incluzând canalele de vânzări online, telefonice sau prin intermediul agenţilor de vânzări). Se califică atât vânzările de telefon la preţ fără abonament precum şi vânzările de telefon în pachet cu servicii Vodafone, atât la semnarea unui contract nou cât şi la prelungirea unui contract existent. Se califică de asemenea vânzările făcute prin folosirea în totalitate sau parţială a punctelor din programul de loialitate Vodafone.
  4. Pentru fiecare telefon achiziţionat, Înregistrarea acestuia în concurs trebuie făcută de pe câte un număr unic de telefon.

Premiile constau în 4 autoturisme Mini One. Dotările standard vor fi diferite pentru fiecare premiu în parte din cauza disponibilităţii în stocul importatorului autorizat în România

*SMS-urile trimise şi primite (de) la numărul scurt 2777 sunt gratuite