Diverse • Health & Fitness • Cel mai bun scor

Concurs: Castiga unul dintre cele 30 de seturi de bucatar personalizate sau una dintre cele 30 de cutii de guma de mestecat Orbit Spearmint drajeuri!

Adăugat de concursoman în data de 2013.10.27 • 2793 vizualizări

Concurs: Castiga unul dintre cele 30 de seturi de bucatar personalizate sau una dintre cele 30 de cutii de guma de mestecat Orbit Spearmint drajeuri!

Crezi ca stii cu ce se mananca o despartire?

Stapaneste tehnica prepararii unui "ramas bun" si esti in stare sa-l servesti in cel mai scurt timp, ca la carte?

Vino sa castigi premii si titlul de Orbit Chef intr-un show bine condimentat cu momente de adio!

Promotia are loc pe o perioada de 6 saptamani, in intervalul 23 octombrie – 4 decembrie 2013.

Mecanismul concursului:

In vederea participarii la Promotie, Participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

 • a) Sa acceseze Aplicatia “Orbit Chef” din tab-ul “Orbit Chef” de pe pagina de brand ”Orbit Romania” de pe Facebook
 • b) Sa dea „like” paginii de Facebook „Orbit Romania” si sa devina fan, in cazul in care nu a intreprins aceasta actiune
 • c) Sa parcurga toate cele 3 (trei) probe din cadrul aplicatiei

Proba 1. „Ingrediente pentru ramas bun”.

In cadrul acestei probe Participantul trebuie sa traga, tinand apasat pe butonul stang al mouseului, fiecare ingredient ce apare pe farfuria stilizata din centrul mesei catre personajul care contine ingredientul respectiv. Aceasta actiune se desfasoara contra cronometru iar un Participant cu cat trage corect mai multe ingrediente in cat mai putin timp cu atat primeste mai multe puncte. Punctele se acorda dupa urmatorul algoritm:

 • In joc sunt 25 de ingrediente iar timpul acordat pentru ghicirea tuturor ingredientelor este de 1 minut si 15 secunde. Un ingredient sta in farfurie maxim 3 secunde daca Participantul nu il trage catre unul dintre personajele de pe masa. 1 ingredient ghicit corect = 50 de puncte
 • In cazul in care se ghicesc toate ingredientele inainte de terminarea timpului alocat, pentru fiecare secunda ramasa din timpul de 1 minut si 15 secunde se vor acorda 10 puncte
 • In cazul in care se ghicesc toate ingredientele inainte de terminarea timpului alocat, pentru fiecare zecime de secunda ramasa din timpul de 1 minut si 15 secunde se va acorda 1 punct

Punctajul final pentru aceasta proba se calculeza prin insumarea punctelor obtinute.

Proba 2. „Manusa de adio”.

In cadrul acestei probe Participantul trebuie sa alunge de pe masa, cu ajutorul manusii desenate in cadrul aplicatiei, cat mai multe personaje in cele 60 de secunde acordate de catre aplicatie. Actiunea de alungare a personajelor presupune ca Participantul sa se duca pe un personaj cu manusa, ghidand-o cu mouse-ul si apasand butonul stang al mouseului. 1 personaj alungat = 50 de puncte.

Proba 3. Scrisoarea de adio.

In cadrul acestei probe Participantul trebuie sa raspunda la scrisoarea personajului cu una dintre cele doua optiuni: „Ramai cu mine” sau „Ramai cu bine” apasand butonul respectiv din cadrul aplicatiei.

 • In cazul in care a raspuns „Ramai cu mine”, jocul va reporni si punctajul obtinut anterior va fi sters.
 • In cazul in care a raspuns „Ramai cu bine” i se vor aduna 100 de puncte la punctele acumulate la probele anterioare, iar Particpantul va intra in Clasamentul jocului.
 • d) Dupa ce a parcurs cele 3 probe, sa completeze formularul in care se cer: nume, prenume, numar de telefon si adresa de email;
 • e) Sa bifeze optiunea: „ Am citit si sunt de acord cu regulamentul si termenii si conditiile. Am peste 18 ani sau daca am intre 16 si 18 ani am acordul parintilor sau ai tutorilor legali sa particip la promotie.”
 • f) Cu cat un participant intra in promotie de mai multe ori parcurcand toti pasii de mai sus cu atat poate obtine mai multe puncte. Un Participant poate participa la promotie de maxim 3 ori pe zi luandui-se in calcul punctajul obtinut la primele 3 jocuri, insa se poate juca jocul de un numar nelimitat de ori in fiecare zi. Un joc reprezinta parcurgerea in totalitate a pasilor enumerati ma sus.
 • g) In fiecare saptamana promotionala in cadrul aplicatiei va exista un Clasament care va contine toti participantii care au pacurs toti pasii aplicatiei, paticipantii vor fi afisati in ordine descrescatoare a punctelor obtinute. Clasamentul se reseteaza in fiecare zi de miercuri ora 15 odata cu inceperea unei noi saptamani promotionale.

Saptamana promotionala incepe in ziua de miercuri la ora 15:00:00 si se finalizeaza in ziua de miercuri a saptamanii promotionale urmatoare la ora 14:59:59.

Premiile promotiei:

In cadrul prezentei Campanii Promotionale se vor atribui urmatoarele doua categorii de premii:

 • Set de bucatar: 30 de seturi de bucatar personalizate (5 seturi pe saptamana).Un set este compus din urmatoarele: 1 (una) bucata sort de bucatarie, 1 (una) bucata boneta de bucatar 1 (una) bucata manusa de bucatarie si 1(una) bucata cutie guma de mestecat Orbit Spearmint drajeuri. O cutie de guma de mestecat contine 30 de pachete de guma de mestecat iar un pachet contine 10 drajeuri.
 • Cutie cu guma de mestecat Orbit: 30 de cutii de guma de mestecat Orbit Spearmint drajeuri (5 cutii pe saptamana). O cutie contine 30 de pachete de guma de mestecat iar un pachet contine 10 drajeuri.

Un particpant poate castiga pe toata perioada promotionala un singur premiu reprezentand un set de bucatar si un singur premiu reprezentand o cutie de guma de mestecat.

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS