Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 3 vouchere a cate 200 de lei fiecare sau unul dintre cele 10 premii pentru ingrijirea parului!

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 vouchere a cate 200 de lei fiecare sau unul dintre cele 10 premii pentru ingrijirea parului!

Diva Hair celebreaza newsletterul cu numarul 1000 printr-un concurs cu premii atractive! Frumoasa cifra a fost atinsa in decursul a sapte ani si nu am reusit sa ajungem in acest punct, daca nu ne-ai fi fost alaturi. Asa ca, impreuna  cu   Oyster  si  Dasha, vrem sa-ti rasplatim fidelitatea si sa iti oferim unul dintre cele 13 premii puse in concurs.

Ce poti castiga?

  • unul dintre cele 3 vouchere a cate 200 de lei fiecare, oferite de  Dasha.ro
  • unul dintre cele 10 premii oferite de  Oyster Cosmetics, brand de produse profesionale destinate ingrijirii parului:
    • 4 seturi compuse din sampon si masca Sublime Care pentru uz frecvent
    • 3 seturi compuse din sampon si masca Sublime Care pentru volum
    • 3 seturi compuse din sampon si masca Sublime Care cu efect de indreptare

Produsele din gama Sublime Care au fost concepute dupa o formula noua, fara parabeni si compusi alergeni, ceea ce le face sa fie recomandate si in cazul copiilor si al femeilor insarcinate.

Ce trebuie sa faci?

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale personale si raspunde la intrebarea "Ce importanta are pentru tine newsletterul Diva Hair?".

Concursul se desfasoara in perioada 26 septembrie - 3 octombrie. Pe octombrie vom desemna castigatoarele prin tragere la sorti.

PARTICIPA LA CONCURS!