Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-22. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 3 telefoane Sasung Galaxy S4 zoom 4G!

Concursul se desfasoara intre 18 noiembrie – 21 noiembrie 2013, ora 23:59:59 pe pagina de Facebook a organizatorului, www.facebook.com/orangeromania. 

Premiile concursului:
In cadrul concursului vor fi acordate in total 3 premii, fiecare constand intr-un telefon Samsung Galaxy S4 zoom 4G fiecare premiu valorand 429 euro (TVA inclus). Premiile se vor acorda, prin tragere la sorti, conform conditiilor specificate in prezentul Regulament. 

 

Modul de desfasurare: 
Concursul „Black Friday la Orange” consta intr-o interactiune cu o serie de jocuri prin intermediul aplicatiei de Facebook Orange Romania (https://www.facebook.com/orangeromania) 

In cadrul Concursului, Participantii trebuie: 

  1. sa joace la alegere oricare dintre cele 3 jocuri disponibile in cadrul aplicatiei: 1) taie frunze; 2) sparge bule; 3) prinde baloane; 
  2. interactiunea in fiecare dintre cele 3 jocuri presupune descoperirea unul telefon Samsung Galaxy S4 zoom. O interactiune completa este atunci cand utilizatorul a inlaturat complet de pe imaginea telefonului Samsung Galaxi S4 (zoom) din joc 1) toate frunzele, sau 2) toate bulele de aer, sau 3) toate baloanele de pe telefon, in decurs de 30 de secundesa completeze formularul de inscriere in concurs din cadrul aplicatiei de Facebook care va contine urmatoarele campuri: nume si prenume, adresa de email, numar de telefon, oras. 

 

Mecanism de desfasurare:
Fiecare joc finalizat dintre cele 3 inseamna o sansa in plus in tragerea la sorti. Un joc este finalizat atunci cand pe imaginea telefonului Samsung Galaxi S4 (zoom) din joc nu se mai afla nicio frunza, bula de aer sau niciun balon, iar utilizatorul s-a incadrat in 30 de secunde. Numarul de inscrieri in tragerea la sorti pentru fiecare participant este egal cu numarul de jocuri diferite finalizate. Fiecare participant poate fi inscris cu maxim 3 sanse in tragerea la sorti. Fiecare participant poate juca fiecare joc in numar nelimitat pana reuseste sa il finalizeze. Acelasi joc finalizat de 2 ori se va numara ca o singura inscriere. 

La finalul perioadei de concurs vor fi premiati prin tragere la sorti 3 participanti.  Participarea la Concurs este gratuita. 

 

Stabilirea castigatorilor se va face prin tragere la sorti, pe data de 22 noiembrie 2013, prin metode electronice, fara posibilitatea interventiei umane in algoritmul de selectare a castigatorilor, in fata unei comisii formate din 3 persoane desemnate de Organizator.