Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-20. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 3 seturi pentru ingrijirea frumusetii intr-un mod natural!

Crema de maini hidratanta, cu ulei din sambure de struguri si migdale BIO Kräuter® 
Asigura hidratare intensa, previne uscarea pielii, previne degradarea celulelor epiteliale. Are efect antiimbatranire. Uleiul din sambure de struguri BIO imbogateste pielea cu componente active, previne iritatiile si imbatranirea prematura a pielii. Uleiul de migdale BIO este un remediu excelent pentru revigorarea unghiilor fragile si casante, mentine supletea pielii, are rol de tonifiere si hidratare.
 
Lotiune de corp tonifianta, cu uleiuri din sambure de struguri si masline BIO Kräuter®
Formula bogata in vitamine regenereaza pielea. Nutrientii proveniti din uleiurile din sambure de struguri si masline este bine tolerata de piele, are un puternic efect hidratant si calmant, lasa pielea fina si catifelata.
 
Crema hidratanta, cu ulei din sambure de struguri si galbenele BIO Kräuter®
Datorita uleiului din sambure de struguri, este usor absorbita de piele, o hidrateaza si ii reda elasticitatea naturala. In plus, extractele de galbenele furnizeaza nivelul optim de substante nutritive si vitamine ce stimuleaza regenerarea celulelor, pielea devenind astfel mai catifelata, cu un aspect sanatos.
 
Participa la concurs in perioada 19 noiembrie – 19 decembrie 2013, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 3 seturi pentru ingrijirea frumusetii intr-un mod natural!

Fiecare set este format din:  

 • Crema de maini hidratanta, cu ulei din sambure de struguri si migdale BIO Kräuter® ;
 • Lotiune de corp tonifianta, cu uleiuri din sambure de struguri si masline BIO Kräuter®;
 • Crema hidratanta, cu ulei din sambure de struguri si galbenele BIO Kräuter®. 

Raspunde la urmatoarea intrebare: Ce efect are Crema hidratanta, cu ulei din sambure de struguri si galbenele BIO Krauter® asupra pielii?

 •  Scade actiunea radicalilor liberi
 •  Hidrateaza si reda elasticitatea naturala
 •  Iti albeste pielea

Regulament:

 1. Participa la concurs in perioada 19 noiembrie – 19 decembrie 2013 si poti castiga unul dintre cele 3 seturi pentru ingrijirea frumusetii intr-un mod natural oferite de Life Care! 
 2. Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!
 3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de 19 decembrie 2013 si este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
 4. Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca iti regasesti numele pe site, te rugam sa trimiti un mail la concurs@eva.ro care sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.
 5. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro. 
 6. Nu se acorda contravaloarea premiilor.
 7. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site, castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

Castigatorii premiilor cu domiciliul in Bucuresti,  vor avea o singura posibilitate de a intra in posesia premiului. Acesta se ridica personal de la sediul eva.ro, in termen de 15 zile lucratoare de la afisarea listei pe site. Premiul va fi inmanat numai in baza buletinului de identitate/cardului de identitate in urmatoarele zile: JOI intre orele 15:00-19:30 si VINERI intre orele 15:00-18:00.Castigatorii care se vor prezenta la sediul eva.ro in afara zilelor mentionate, nu vor putea intra in posesia premiului.

Important! Procedura de revendicare ramane aceeasi pentru toti castigatorii indiferent de domiciliu(se trimite mail de confirmare pe adresa concurs@eva.ro ( mailul va contine: datele personale,  numar de telefon si o copie dupa CI). Castigatorii care nu locuiesc in Bucuresti, vor primi premiul prin Posta, dupa ce au trimis mail de revendicare.