Health & Fitness • Trageri la sorti

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 seturi formate din crema Elancyl Prevenire Vergeturi 150ml, geanta si trusa!

Adăugat de concursoman în data de 2013.11.06 • 2878 vizualizări

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 seturi formate din crema Elancyl Prevenire Vergeturi 150ml, geanta si trusa!

Venirea unui bebe pe lume este unul dintre cele mai minunate lucruri din viața unei femei. În lumina mult-așteptatului moment, există câteva provocări cu care se confruntă proaspetele mămici și în special viitoarele mămici. Vergeturile de sarcină sunt, din păcate, prezente la peste 90% dintre viitoarele mămici. Corelate cu sarcina, cu modificările bruște de greutate sau dezechilibre hormonale, apariția vergeturilor este rezultatul unei dezorganizări de colagen sau ale unei rupturi de fibre elastice ale dermei. Și in timpul sarcinii, dar și după sosirea bebelușului, multe femei se întreabă dacă vor putea face față provocării de a ajunge la corpul pe care îl aveau înainte de naștere. 

Raspunde la intrebarea concursului: "Numeste 2 ingrediente ale cremei Elancyl Specific Maternite" si poti castiga unul dintre cele 3 seturi formate din crema Elancyl Prevenire Vergeturi 150ml, geanta si trusa, prin tragere la sorti, in valoare de 160 de lei fiecare. 

Concursul se desfasoara in perioada 5-12 noiembrie 2013

Cei 3 castigatori extrasi vor fi anuntati in acest topic pana pe 14 noiembrie 2013 si vor primi un email pe adresa cu care s-au inregistrat pe forum, cu toate informatiile necesare pentru a putea intra in posesesia premiilor. 

Elancyl Specific Maternite este o cremă tratament, dezvoltată special pentru prevenirea vergeturilor pe perioada sarcinii și care le atenuează pe cele deja instalate, care are la baza ingrediente active naturale. Datorită concentrației sale de Ulei de Șofrănel și Vitamina E, Elancyl Specific Maternite hidratează, hrănește pielea și îi dă elasticitate. Textura sa catifelată este rapid absorbită în piele. Utilizată zilnic începând din primele luni de sarcină, sporește rezistența pielii la dilatare. Produsul nu se folosește pe perioada alăptării.

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS