98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
14
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 seturi de parfum Givenchy!

   2012.09.20    1232

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 seturi de parfum Givenchy!

Castiga unul dintre cele 3Xseturi de parfum Givenchy: Eaudemoiselle pentru tine si un Parfum for men pentru iubitul tau. Lumeeee, lumeeee, hotcity.ro tocmai ce s-a relansat. Cu aceasta ocazie, ne-am gandit sa venim cu mana plina si sa oferim la concurs 3 premii grozave, bune atat pentru tine cat si pentru el. Castiga si bucura-te de unul dintre cele 3 seturi de parfum Givenchy care contin, fiecare, cate un parfum pentru doamne Eaudemoiselle si, wow, un parfum din gama pentru barbati pentru iubitul tau actual sau viitor. Concursul se lanseaza azi, 20 septembrie, si tine pana duminica, 7 octombrie, iar castigatorii se anunta pe 8 octombrie, pentru a mai indulci o frumoasa zi de luni. Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul sistemului nepartinitor random.org. Mecanismul este tare simplu. Noi ne-am lansat si suntem curiosi sa stim cum vi se pare noul nostru site, mandru, speram noi, in toate cele. Prin urmare, asteptam sa ne spuneti ce sectiune din site va atrage cel mai mult atentia, si sa ne puneti in comentarii un subiect care v-a placut, din sectiunea cu pricina. Exista, desigur, si o conditie obligatorie: sa dati like la pagina noastra de facebook, pe care o gasiti aici. PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.