Beauty • Trageri la sorti

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 seturi care contin breloc si Galenic Ophycee Crema cu efect de lifting si intinerire pentru ten normal mixt!

Adăugat de concursoman în data de 2013.11.06 • 2067 vizualizări

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 seturi care contin breloc si Galenic Ophycee Crema cu efect de lifting si intinerire pentru ten normal mixt!

Inovatiile de produs si formule sunt deseori decisive atunci cand vorbim de solutii pentru tineretea tenului.

Dupa 30 de ani de cercetare, Laboratoarele Pierre Fabre au ajuns la un rezultat extraordinar, de care beneficiaza acum gama Galenic Ophycee – o inovatie care permite utilizarea completa a tuturor ingredientelor active din alegele albastre, extractul care sta la baza produselor din gama.

Astfel, proprietatile algelor albastre actioneaza pentru prima data si la nivelul microvaselor cutanate, componentele esentiale ale tineretii pielii. Ridurile sunt umplute din interior, pielea isi redobandeste fermitatea, este transformata si isi recapata tineretea naturala.

Proprietatile algelor albastre de apa dulce, renumite pentru longevitatea lor, sunt patentate si de Centrul National pentru Cercetare Stiintifica din Franta. Acestea contin ingrediente active anti-age cu eficacitate demonstrata in regenerarea pielii. Spre exemplu, rezultatele arata:

  • 91% crestere in productia de factori VGF care genereaza noi microvase, componentele esentiale ale tineretii pielii
  • 31% crestere de noi celule pentru umplerea ridurilor
  • de 2 ori mai mult acid hialuronic natural pentru cresterea fermitatii pielii
  • +80% riduri umplute din interior si piele mai ferma

Participa si tu la concurs si castiga unul dintre cele 3 seturi care contin breloc si Galenic Ophycee Crema cu efect de lifting si intinerire pentru ten normal mixt.

Raspunde la intrebarea: Ce ingredient sta la baza produselor din gama Galenic Ophycee?

Perioada concursului este 6 – 13 noiembrie 2013.

Castigatorul va fi selectat prin tragere la sorti, iar numele lui va fi publicat pe site-ul Marie Claire, sectiunea Concursuri, in maximum 30 de zile de la inchiderea acestuia.

(P): Câștigă un smartphone Samsung Galaxy S9!


PARTICIPA LA CONCURS