Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-11. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 3 iPod Shuffle Pink!

Concursul „Pink-up your style” va începe la data de 19.11.2013, ora 18:00 şi se va finaliza la data de 10.12.2013, ora 18:00. 

Premiul constă în - 3 iPod Shuffle Pink, cate un iPod Shuffle Pink oferit in fiecare saptamana de concurs

Mecanismul concursului:

  • Pentru a participa la concursul „Pink-up your syle” , toate persoanele interesate sunt nevoite sa intre pe pagina de facebook https://www.facebook.com/BucharestShopping si sa acceseze aplicatia concursului.
  • Odată intrați în aplicaţia, participanţii au obligația de a da like si a completa datele personale solicitate in aplicatie. 
  • In plus, utilizatorii trebuie sa uploadeze o fotografie reprezentand Pink Cardul propriu, cu numarul unic de identificare. Pink Cardul se poate obtine prin instalarea aplicatiei Bucharest Shopping pe. Dupa instalare aplicatie, acesta poate fi accesat  My BS, ia apoi in My Pink Card. Upload-ul imaginii cu Pink Card-ul este o conditie obligatorie care valideaza intrarea in concurs. Daca nu este uploadata aceasta fotografie intrarea nu va fi considerata valida. Daca este uploadata o fotografie cu altceva decat Pink Card-ul Bucharest Shopping, intrarea este considerata invalida.
  • După uploadarea fotografiei cu Pink Cardul propriu, pe pagina de Facbook a fiecarui participant se va afişa un mesaj care va anunta faptul ca înscrierea în concurs a fost finalizată. 
  • Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti, folosindu-se programul random.org, iar castigatorii vor fi alesi dintre persoanele inscrise in cursul fiecarei saptamani, de marti, ora 1:00 pana luni, ora 24:00. 
  • O persoana are voie sa se inscrie o singura data in concurs, pe durata celor 3 saptamani.
  • Premiile vor fi inmanate pana la 31 decembrie 2013