98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 autoturisme Ford Fiesta sau un televizor Finlux LED 81cm!

 admin  2013.12.05  Electronice,Masini,Trageri la sorti  2519

Intra in tombola de Craciun!

Vino in magazinele METRO in perioada 1 - 30 decembrie, cumpara de minim 500 de lei pe aceeasi factura, completeaza talonul primit si asteapta cu nerabdare noul an.

Campania este organizata si se va desfasura in Magazinele Metro de pe teritoriul Romaniei in perioada 1 decembrie - 30 decembrie 2013. La campanie vor participa toate produsele comercializate in Magazinele Metro participante.

Pentru a participa la campanie, clientii Metro trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa achizitioneze pe o singura factura bunuri in valoare de minimum 500 RON
  • la achizitionarea de bunuri pe o factura in valoare de min. 500 RON, clientul primeste la Biroul Supraveghere Case un talon pe care il completeaza si introduce in urna.
  • pentru fiecare factura se va inmana cate 1 talon pentru fiecare 500 RON
  • pana pe data de 9 ianuarie 2014, urnele sigilate din fiecare magazin vor fi trimise la magazinul Metro Baneasa, unde se va efectua tragerea la sorti in data de 10 ianuarie 2014.

Premiile:

Premiile campaniei constau in:

  • 3 autoturisme Ford Fiesta
  • 32 buc televizoare FINLUX 32F930/160 TV LED 81CM

PARTICIPA LA CONCURS

concurs Metro magazinele Metro castiga o masina castiga un autoturism cadouriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.