98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 20 de premii mici a cate doua cutii de Gelifiant dietetic + un caiet de retete cadou sau unul dintre cele 3 premii mari constand in cantar de bucatarie + o cutie de G

   2013.06.07    1955

Concurs: Castiga unul dintre cele 20 de premii mici a cate doua cutii de Gelifiant dietetic + un caiet de retete cadou sau unul dintre cele 3 premii mari constand in cantar de bucatarie + o cutie de Gelifiant dietetic + caiet de retete cadou!

[like_to_read] Bucura-te de vara si de gusturile minunate ale dulceturilor de sezon! Cu Gelifiantul cu fructoza dietetic de laDr. Oetker te poti rasfata oricand cu dulceturi irezistibile, fara zahar, si poti avea grija in continuare de dieta ta. Participa la concursul nostru si poti castiga unul dintre cele 20 de premii mici a cate doua cutii de Gelifiant dietetic + un caiet de retete cadou sau unul dintre cele 3 premii mari constand in cantar de bucatarie + o cutie de Gelifiant dietetic + caiet de retete cadou. Vara asta Gelfix te ajuta sa fii o dulceata de fata! Pentru a putea participa la acest concurs trebuie sa fii membru 121, sa ai domiciliul in Romania si sa raspunzi corect la intrebarile de concurs si astfel te vei califica la tragerea la sorti! Concursul se va desfasura intre 4 si 30 iunie 2013. Te invitam sa citesti regulamentul general al concursurilor 121 aici. Nu uita sa iti verifici si profilul personal si sa il updatezi. Intra aici! Detalii premii
  • Descriere cantar: Heinner Quick 3000 are urmatoarele caracteristici: greutate 3 kg, culoare alb; display LCD, baterii 3V, indicator suprasarcina, oprire automata.
  • Descriere Gelifiant cu fructoza dietetic: O cutie - cantitate neta: 350 g
NOTA: premiile din imagine sunt cu titlu de prezentare PARTICIPA LA CONCURS! [/like_to_read]

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.