100
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.334.10
miliarde de lei,
adica

1.334.100.000,00
RON
11651
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 20 de carduri valorice INTERSPORT pentru echipamente si accesorii pentru sporturi de iarna!

   01.10.2013  Vouchere,Trageri la sorti  2139

Concurs: Castiga unul dintre cele 20 de carduri valorice INTERSPORT pentru echipamente si accesorii pentru sporturi de iarna!

Iti daruieste iarna care ti se potriveste!

Echipeaza-te de acum pentru o iarna plina de aventura si miscare!

In perioada 15 septembrie - 31 decembrie 2013, cumpara orice deodorant Rexona Women sau Rexona Men cu eticheta promotionala si poti castiga unul din cele 20 premii - vouchere, pentru o iarna asa cum iti doresti: echipamente si accesorii pentru sporturi de iarna!

Fii activ! Cu Rexona te bucuri de protectie antiperspiranta eficienta, in orice anotimp!

Mecanismul concursului:

  1. Cumpara orice deodorant antiperspirant Rexona Woman sau Rexona Men (spray, stick sau roll-on) care are eticheta promotionala din imagine lipita pe ambalaj. Dezlipeste sticker-ul si gaseste codul tau unic.
  2. Completeaza formularul de inscriere cu numarul tau de telefon si codul unic identificat in interiorul etichetei promotionale a produsului, in intervalul 15 septembrie – 31 decembrie 2013. Te poti inscrie la tragerea la sorti si trimitand codul promotional unic de pe ambalaj prin SMS la 1735.
  3. Esti inscris in tragerea la sorti!

Premiile:

Cu Rexona te bucuri de o iarna plina de aventura si miscare!

Poti castiga unul dintre cele 20 de premii constand in carduri valorice INTERSPORT pentru echipamente si accesorii pentru sporturi de iarna. Inscrie codul unic de pe produsele Rexona si castiga iarna pe care ti-o doresti!

Un card are valoarea de 2.225 RON (TVA inclus) si poate fi folosit pentru achizitionarea produselor preferate din orice magazin INTERSPORT din Romania.

Ai posibilitatea sa alegi intre schiuri, placi de snowboard si alte numeroase articole de iarna pentru un sezon plin de miscare.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri concurs Rexona IntersportNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.