98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
19
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 2 seturi Klorane!

   2013.09.13    1545

Concurs: Castiga unul dintre cele 2 seturi Klorane!

Tratamentul inovator împotriva căderii părului, dezvoltat de Laboratoarele Klorane, pe bază de chinină și un compus activ de cofeină: Klorane Cure de Force, acționează eficient împotriva alopeciei reacționale. Adesea greu de acceptat, aceasta cădere a părului, denumită alopecie reacţională, este, din fericire, de cele mai multe ori, reversibilă şi poate fi menţinută sub control.

Gama Klorane Cure de Force luptă pentru: stoparea căderii, fortifiere şi stimularea creșterii părului.

Pentru a putea intra în posesia unui set Klorane răspundeţi printr-un comentariu la următoarea întrebare:  Care este ritualul dumneavoastră de îngrijire a părului?

 Setul Klorane Cure de Force cuprinde:

  • Şamponul Klorane cu chinină şi vitamina B dedicat părului obosit şi lipsit de strălucire, contribuind la stimularea creşterii şi revigorării părului;
  • Balsamul Klorane pe bază de chinină şi vitamina B;
  • Tratamentul Klorane Quinafort contra căderii părului cu chinină, care reactivează creşterea părului.

Perioada de desfăşurare a concursului este 11 septembrie – 18 septembrie 2013, iar câştigătorii vor fi aleşi, aleatoriu, din totalul de răspunsuri.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.