Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 2 sejururi pentru 2 persoane in Eforie Nord, cazare cu mic dejun!

Concurs: Castiga unul dintre cele 2 sejururi pentru 2 persoane in Eforie Nord, cazare cu mic dejun!

[like_to_read]

CONCURS: ”Hai la mare!”  

Ce trebuie sã faceti pentru a putea câstiga?
  • Like paginii oficiale de facebook Card Blue;
  • Share concursului;
  • Share pozei personalizate si convinge-ti prietenii sa iti dea cat mai multe like-uri pozei personalizate (primii doi participanti care au cele mai multe like-uri la poza, vor avea numele adaugat in lista concurentilor pentru tragerea la sorti de 10 ori, adica mai multe sanse de castig).
Mecanismul concursului:

Concursul se desfasoara in intervalul 14.06 – 14.07.2013.

Participantii trebuie sa fie fani ai paginii oficiale Card Blue pe Facebook:  http://www.facebook.com/CardBlue.RomaniaPentru a primi informatii despre concurs si castigatorii acestuia, participantii trebuie sa se aboneze la newsletter-ul de pe  http://www.cardblue.ro si la canalul oficial de youtube Card Blue:  http://www.youtube.com/user/cardbluereduceri (aici vor fi postate filmarile in care sunt trasi la sorti castigatorii).

Castigatorii vor fi trasi la sort cu ajutorul random.org si inregistrata extragerea cu CamStudio. Primii trei concurenti care au primit cele mai multe like-uri la poza personalizata, vor avea o sansa in plus de a castiga primul concursului, ei fiind inscrisi de 10 ori in lista cu participantii la concurs.

Premiul si acordarea premiului:

  • Se ofera 2 sejururi de 3 zile (2 nopti) in statiunea Eforie Nord, in perioadele 19.07 – 21.07.2013 si 26.07 – 28.07.2013; Acestea includ cazare pentru 2 persoane cu mic dejun inclus in cadrul Complexului La Perla.
PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]