Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 2 Samsung Note N5110!

Concurs: Castiga unul dintre cele 2 Samsung Note N5110!

In luna septembrie getlokal premiază review-urile bune!

Scrie review-uri folosind aplicația getlokal și dacă ne plac*, te premiem pe loc cu unul din premiile de mai jos!

Vrem să aflăm cum te distrezi. Cum te convinge un loc să te întorci. Şi să-ţi aduci şi prietenii.

Vrem să ştim dacă îţi plac clătitele sau papanaşii, dacă bei vin rose sau îl preferi pe cel alb, dacă ştii vreun loc în care cafeaua-i proaspăt măcinată sau dacă ai fost la vreun concert bun în ultima vreme….

Scrie despre locurile care-ţi fac pranzul mai bun, seara mai prietenoasă şi nopţile mai pline şi poţi să câştigi pe loc un premiu!

In plus, la final, ai șansa să câștigi unul dintre cele 2 Samsung Note N5110! 

Cum să ne câștigi premiile:

1. Descarcă aplicația getlokal –  iOS (iPhone, iPod Touch, iPad) sau  Android și caută locurile tale preferate sau locuri noi numai bune de încercat.

2. * Scrii review-uri din localurile în care ieşi sau despre localurile care te-au impresionat (pozitiv sau negativ) în ultima vreme.

  • Scrie un review chiar din locul respectiv pentru șanse mai mari la unul dintre premii.
  • Când scrii, gândește-te ca îi povestești unui prieten bun ce ți-a plăcut (sau nu) în locul respectiv.
  • Vom premia cele mai bune review-uri luând în calcul criterii precum: informația clar prezentată, detalii legate de preţuri şi servicii oferite sau recomandări din meniu, relevantă pentru cât mai multe persoane, folosește un limbaj corect gramatical
  • Apreciem în mod deosebit review-urile ce conțin “secrete” ale locului, treburi musai de încercat pentru oricine ajunge acolo.

3. Atât! – ne place review-ul, te premiem! – primești un mail de la noi cu premiul și felicitări sincere pe Facebook. Anunţăm o dată la câteva zile lokalnicii câştigători, aşa că dă-ne  şi verifică-ţi mailul, ca să fii sigur că nu ratezi vreo veste!

PARTICIPA LA CONCURS!