Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-05-20. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 198 de produse Braun!

Campania „Caravana Inovației” este organizată și desfăşurată in perioada 01.04.2014 -19.05.2014.

Campania are ca scop informarea potențialilor consumatori despre beneficiile produselor P&G și împărțirea de mostre ale produselor P&G. 

Campania se va defasura în perioada în urmatoarele orase prin intermediul caravanelor mobile în: Sebes, Aiud, Blaj, Ocna Mures, Zlatna, Sibiu, Cristuru Secuiesc, Balan, Sf. Gheorghe, Sacele, Zarnesti, Codlea, Rasnov, Victoria, Brasov, Otelu Rosu, Anina, Lipova, Ineu, Curtici, Chisineu-Cris, Nadlac, Arad, Salonta, Marghita, Beius, Alesd, Valea Lui Mihai, Stei, Tasnad, Baia Mare, Reghin, Sighisoara, Tarnaveni, Ludus, Sovata, Iernut, Tg Mures, Beclean, Nasaud, Sangeorz Bai, Calan, Hateg, Uricani, Hunedoara, Campia Turzii, Gherla, Huedin, Cluj Napoca, Simleu Silvaniei, Jibou, Cehu Silvaniei, 
Bumbesti Jiu, Targu Carbunesti, Caracal, Bals, Corabia, Scornicesti, Draganesti Olt, Tg Jiu, Bailesti, Calafat, Filiasi, Craiova

Pe durata campaniei, în oraşele mentionate vor fi prezente caravane mobile de luni pana duminica, intre 10.00 - 17.00

Mostrele oferite în mod gratuit pentru toată campania sunt în numar de 1.370.000 bucăţi, după cum urmează: 

 • 300.000 x Kit Always Ultra (2 absorbante)
 • 170.000 x Kit Head&Shoulders (2 pliculete sampon) 
 • 300.000 x Fairy Pomegranade (1 pliculet detergent vase)
 • 300.000 x Kit Ariel (1 capsula detergent) 
 • 300.000 x Brosura informativa (1 brosura) 

Produsele date ca mostre gratuite sunt oferite oricărei persoane cu varsta de cel putin 18 ani, acestea neputând fi cumpărate de la echipele de promoteri ale caravanelor. În plus fata de activitatea de oferire de mostre echipele de promoteri din cadrul caravanelor mobile vor putea desfasura și activități de vanzare. Produsele oferite spre vanzare se vor acorda în limita stocului disponibil. Nu se poate oferi mai mult de o mostra sau un produs de același fel aceleeași persoane per parcursul campaniei, indiferent dacă aceasta intră în contact cu promoterii în zile diferite. 

Participanții la campanie care primesc mostre ale produselor participante din partea promoterilor care activeaza prin intermediul celor 6 caravane mobile vor avea posibilitatea de a castiga pe loc un premiu oferit zilnic de către organizator. Astfel, în cadrul fiecarei caravane se va afla un stand, iar fiecare participant care primeste o mostra din partea promoterilor caravanei poate sa decida daca doreste sau nu poarticipe si la aceasta categorie. La stand exista un laptop cu un buton atasat acestuia. Pe ecranul laptopului exista un tabel format din 50 de patrate, in spatele fiecarui patrat existand un premiu din cele 6 categorii descrise mai sus sau mesajul "Din pacate de data aceasta nu ai castigat". Patratele se aprind aleatoriu, iar cand consumatorul apasa pe buton, lumina se opreste pe unul dintre cele 50 de patrate, acesta se intoarce si astfel consumatorul descopera daca a castigat sau nu. Un participant poate castiga un singur premiu constand in produse Braun si un singur set de mostre. Castigatorii premiilor constand in produse Braun vor primi premiile pe loc, dupa completarea unui formular cu date personale. 

Premiile oferite participantilor la campanie în cadrul activarilor celor 6 caravane constau în produse Braun în valoare de maxim 300 lei incluzând TVA, dupa cum urmeaza: 

 • 46 x Uscator de par cu ioni 770 difuzor 
 • 37 x Mixer vertical MR730 CA black 
 • 51 x Masina de tocat carne G1300
 • 14 x Prajitor paine HT 400
 • 13 x Stocator citrice MPZ9
 • 37 x Fier de calcat 530

Numarul total de premii oferite în cadrul caravanelor mobile este de 198 de premii echivalente a 198 de zile de activare în cele 64 orase.