Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-17. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 170 de seturi cadou oferite de Dove!

Redescopera bucuria de a darui cu noile seturi cadou Dove!  Descopera cateva dintre vedetele noii colectii de seturi cadou ce ofera atat ingrijire, cat si motive de bucurie!

Castiga unul dintre cele 170 de seturi cadou oferite de Dove.  Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi setul pe care ti-l doresti si sa cauti simbolul care ii corespunde printre cele ascunse in cutiile de cadouri.

Odata descoperit, simbolul se transforma in biletul tau de intrare in tragerea la sorti pentru unul cadourile oferite de Dove!

Campania se va desfasura la nivel national in perioada 15.11.2013 – 16.12.2013 pe pagina dedicata Dove.

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la Campanie, persoanele interesate trebuie sa acceseze si sa se logheze pe pagina web apps.facebook.com/daruieste-frumusete si sa urmeze urmatorii pasi: 

 • Sa dea LIKE paginii http://www.facebook.com/doveromania (daca nu au dat deja).
 • Sa acceseze aplicatia “Dove daruieste frumusete” disponibila la adresa apps.facebook.com/ daruieste-frumusete.
 • Prin accesarea aplicatiei si utilizarea acesteia, participantii isi exprima acordul ca datele contului sa fie preluate; acestea vor fi folosite la contactarea acestora in cazul in care vor fi desemnati castigatori.

Aplicatia are urmatoarea descriere generala:

 • Utilizatorul va accesa pagina aplicatiei, disponibila pe https://apps.facebook.com/daruieste-frumusete. Odata accesata, aplicatia va cere Utilizatorului permisiunea de a se conecta la contul acestuia de Facebook. Pentru a participa, Utilizatorul trebuie sa permita aplicatiei conectarea la contul sau. Utilizatorul va trebui sa dea click pe butonul „Allow” pentru a permite incarcarea aplicatiei “Dove daruieste frumusete”.
 • b. Utilizatorul are posibilitatea sa aleaga din lista de seturi cadou Dove (7 seturi cadou numite in continuare gift boxes) pe cel pe care si l-ar dori sa il castige in urma concursului. Dupa alegerea gift box-ului Dove dorit, Utilizatorul va trebui sa dea click pe cutiile cu ambalaj de cadou pentru a identifica acea cutie care contine acelasi element / simbol ca si gift box-ul ales initial.
 • c. Urmatorul pas va fi completarea datelor personale pentru a putea intra in tragerea la sorti pentru premiul ales. In cazul in care selectia efectuata este potrivita meniului ales, Utilizatorul va fi directionat catre pagina finala, in care va trebui sa completeze corect urmatoarele date personale pentru a se putea inscrie in Campanie si in tragerea la sorti pentru unul din premiile oferite: nume, prenume, adresa (Strada, Numar, Bloc, Scara, Apartament), localitatea (Oras, Judet), Email, Telefon si apoi sa bifeze disclaimerul prin care isi da acordul ca datele personale sa fie folosite de Organizator prin intermediul Agentiei, in scopul inscrierii in Campanie, desemnarii castigatorilor si atribuirii premiului. Dupa ce a efectuat aceasta completare, Utilizatorul trebuie sa dea click pe butonul „Trimite informatiile”, pentru a se inscrie. In caz contrar, va primi un mesaj de eroare si va trebui sa refaca selectia.
 • d. Utilizatorul va putea recomanda aplicatia unei prietene / unui prieten dupa completarea datelor personale. De asemenea, Utilizatorul va primi un cod care poate fi utilizat in cadrul Clubului Dove pentru a primi 3 porumbei argintii cadou. 

La finalul Campaniei se acorda prin tragere la sorti 170 de premii. Fiecare castigator va intra in tragere la sorti pentru premiul selectat. Pentru a fi validata inscrierea unui participant in Campanie, acesta trebuie:

 • Sa participe la Campania desfasurata prin intermediul portalului Facebook, in perioada desfasurarii acesteia, conform mecanismului detaliat prin prezentul Regulament.
 • Sa fie persoane fizice cu domiciliul in Romania; sa aiba varsta de minimum 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei;
 • Canalul oficial de comunicare cu participantii pentru aceasta Campanie este pagina www.facebook.com/doveromania

Premiile:
In cadrul acestei Campanii se acorda 170 premii, dupa cum urmeaza:

 • 25 premii constand in setul cadou Dove Complete Nourishment (gel de dus Dove Deeply Nourishing 250 ml; Dove Essential Nourishment lapte de corp 250 ml; Dove Essential Nourishment crema de maini 75 ml; deodorant Dove Original roll-on antiperspirant 50 ml; Dove Beauty sapun-crema 100 g; geanta albastra pentru cosmetice)
 • 25 premii constand in setul cadou Dove Shea Butter Collection (Dove Purely Pampering Shea Butter and Vanilla gel de dus 250 ml; Dove Purely Pampering Shea Butter and Vanilla crema de corp 300 ml; Dove Purely Pampering Shea Butter and Vanilla crema de maini 75 ml; Dove Silk Dry deodorant antiperspirant spray 150 ml; geanta bej pentru cosmetice)
 • 25 premii constand in setul cadou Dove Almond Collection (Dove Purely Pampering Almond Cream and Hibiscus Flower gel de dus 250 ml; Dove Purely Pampering Almond Cream and Hibiscus Flower lotiune de corp 250 ml; Dove Silk Dry deodorant antiperspirant spray 150 ml; geanta bej pentru cosmetice)
 • 25 premii constand in setul cadou Dove Winter Care Collection (Dove Winter Care gel de dus 250 ml; Dove Winter Care lotiune de corp 250 ml; Dove Winter Care crema de maini 75 ml; cercei cu elemente Swarowski)
 • 25 premii constand in setul cadou Dove Coconut Milk Collection (Dove Purely Pampering Coconut Milk and Jasmine Petals gel de dus 250 ml; Dove Purely Pampering Coconut Milk with Jasmine Petals lotiune de corp 250 ml; Dove Colour Repair sampon 250 ml; geanta pentru cosmetice)
 • 25 premii constand in setul cadou Dove Beauty Collection (Dove Deeply Nourishing gel de dus 250 ml; Dove Original deodorant antiperspirant spray 150 ml; Dove Colour Repair sampon 250 ml; geanta pentru cosmetice)
 • 20 premii constand in setul cadou Dove Men+Care Extra Fresh (Dove Men+Care Gel de Dus Extra Fresh 250ml; Dove Men+Care Deodorant Antiperspirant Spray Extra Fresh 150ml)

Tragerea la sorti pentru acordarea celor 170 premii va avea loc la data de 17.12.2013 prin intermediul programului www.randompicker.com. Se vor extrage si un numar de 170 rezerve, pentru situatia in care nu se poate valida/atribui premiul unui castigator.