Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-15. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 12 premii Spor Test Culoare oferite de Policolor!

Concurs: Castiga unul dintre cele 12 premii Spor Test Culoare oferite de Policolor!

Redecorarea unei camere poate fi o experienta reusita daca designul cromatic realizat este cel dorit... dar cum sa alegi culoarea potrivita? SPOR TEST CULOARE de la Policolor, un produs unic si inovativ, face munca decoratorilor mult mai usoara, fiind totodata o solutie economica si facila pentru orice pasionat de proiecte DIY.

POLICOLOR a gasit solutia ideala pentru incercarea culorilor: cutia de 250 ml SPOR “ TEST CULOARE”.

SPOR TEST CULOARE, disponibil în recipiente de 250 ml, face mult mai usoara testarea culorii pe suportul real pe care va fi aplicata ulterior. Astfel puteti vedea cum este influentata culoarea aleasa de factori precum rugozitatea suportului, sursa de lumina sau alta culoare adiacenta.

Pentru nuantare este disponibila intreaga gama de 1.218 culori din noua colectie Policolor 2013 pentru vopsele lavabile, realizate computerizat cu ajutorul IRIS Colour System. SPOR TEST CULOARE poate fi folosit si pentru decoratiuni creative, cu sau fara sabloane, fara a mai cumpara cantitati mari de vopsea. Cutia de 250 ml are o arie de acoperire de 1 mp, in doua straturi.

Produsul este disponibil in toate centrele de vanzare a produselor Policolor echipate cu masini de nuantare IRIS Colour System, cat si in reteaua de magazine proprii Policolor. Intra  aici si alege-ti cele trei culori preferate pe care ai vrea sa le castigi.

Participa la concurs in perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2013, raspunde corect la intrebarea de mai jos, si poti castiga unul dintre cele 12 seturi a cate trei cutii de vopsea  Spor Test Culoare de la Policolor!

Raspunde la urmatoarea intrebare: Care este numarul de culori din gama Policolor in care se poate nuanta Spor Test Culoare?

  • 1218
  • 1281
  • 1212
Regulament:
  1. Participa la concurs in perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2013 si poti castiga unul dintre cele 12 seturi a cate trei cutii de vopsea Spor Test Culoare de la Policolor!
  2. Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!
  3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de 15 noiembrie 2013 si este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
  4. Numele castigatorelor vor fi afisate pe site. Daca iti regasesti numele pe site, te rugam sa trimiti un mail la concurs@eva.ro care sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.
  5. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro.
  6. Nu se acorda contravaloarea premiilor.
  7. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site, castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.