98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 12 premii: un gratar electric Zelmer, o friteuza Moulinex sau 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 50 de lei fiecare!

 admin  2013.12.02  Electronice,Vouchere,Trageri la sorti  1882

Sfatulparintilor.ro te invita la un nou concurs in sectiunea Retetele tale. Vino cu minimum 5 retete de Sarbatori pe care le prepari cu drag pentru familia ta si poti castiga unul dintre cele 12 premii: un gratar electric Zelmer, o friteuza Moulinex, oferite de Sfatulparintilor.ro sau 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 50 de lei fiecare, oferite de Best Kids.ro.

Premii:

 • 1 x Gratar electric Zelmer
 • 1 x friteuza Moulinex
 • 10 x 1 voucher de cumparaturi in valoare de 50 de lei

Perioada desfasurare concurs: 25 noiembrie – 15 decembrie 2013

Cum participi:

Vino AICI cu minimum 5 retete de Sarbatori pe care le prepari cu drag pentru familia ta. Gama este diversa: aperitive, cozonaci, preparate traditionale, prajituri, torturi, bauturi, racituri etc. Cu cat contribui cu mai multe retete bune si originale, cu atat ai mai multe sanse de castig.

Cele mai reusite retete vor fi postate in vitrina zilnica cu noutati a sectiunii Retetele tale si pe contul sau de Facebook, precizandu-se numele de user al autorului sau.

Criteriile de acordare a premiilor:

Retetele trebuie sa apartina celor care le trimit, sa fie creative, deosebite, speciale, sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor). NU sunt luate in considerare retete trimise si publicate pe site-ul Sfatulparintilor.ro/Reteteletale.ro.

ATENTIE! Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

Afisarea castigatorilor:

Castigatorii  vor fi afisati luni, 16 decembrie 2013, in acest articol care anunta concursul.

REGULAMENT CONCURS

 1. Concursul ”Retetele tale de Sarbatori te pot face castigator!” este valabil in perioada 25 noiembrie – 15 decembrie 2013 inclusiv.
 2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza cel putin 5 retete la sectiunea RETETELETALE. Retetele postate ajung in programul administratorilor Sfatulparintilor.ro apoi cele validate si aprobate apar la sectiunea Retete la sfat.
 3. La sfarsitul perioadei de concurs, vor fi acordate 12 premii. Premiile constau intr-un gratar electric Zelmer, o friteuza Moulinex oferite de Sfatulparintilor.ro si 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 50 de lei fiecare, oferite de Bestkids.ro.
 4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si manageriala a www.sfatulparintilor.ro in functie de urmatoarele criteria: sa fie retete proprii ale celor ce posteaza / sa fie creative, deosebite, speciale / sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor).
 5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 16 decembrie 2013 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
 6. Organizatorii concursului “Retetele tale de Sarbatori te pot face castigator!” sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Bestkids.ro
 7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza: Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului / concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii mail-urilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.
 8. Premiile se vor transmite castigatorilor, prin intermediul organizatorului, la adresele livrate pe scris de acestia, in termen de maxim 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail.
 9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
 10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.
 11. NU vor fi luate in considerarea retetele trimise pe mail, in sectiunea de comentarii sau pe contul de Facebook. De asemenea NU se vor lua in considerare retetele care au mai fost trimise catre Sfatulparintilor.ro si au fost publicate pe site.
 12. Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.