Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-24. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 100 de carduri Compliments, fiecare in valoare de 200 lei!

Concursul se desfasoara in cadrul paginii oficiale Ticket Restaurant in perioada 02 – 23 decembrie 2013, ora 12:00.  Lista completa a castigatorilor va fi publicata in data de 23.12.2013, ora 15:00.

Mecanismul concursului “A 2-a prima”:

Pentru a participa la concursul “A 2-a prima” participantii trebuie:

  • sa fie cetateni romani si sa aiba domiciliul in Romania;
  • sa fie fani ai paginii Ticket Restaurant de pe Facebook sau sa devina fani ai paginii inainte de participare, prin utilizarea butonului Like.

Odata intrat in aplicatie concurentii trebuie sa completeza urmatoarele campuri obligatorii:

  • Nume si prenume  
  • Adresa de e-mail  
  • Codul tichetului cadou format din 28 de cifre inscris sub codul de bare de pe tichet sau seria cardului Compliments formata din 16 cifre, inscrisa pe fata cardului.

Fiecare user va putea inscrie un singur cod de tichet cadou sau serie a cardului Compliments pe o adresa de e-mail.  Dupa completarea datelor se apasa butonul aplica pentru inscrierea in concurs iar pe ecran se va afisa mesajul: Felicitari, te-ai inscris cu succes in concurs!

Toate inregistrarile valide intra in trageri la sorti care se vor desfasura pe site-ul www.random.org, conform calendarului de mai jos. Se considera inregistrare  valida si intra in tragere la sorti doar acele inregistrari in care sunt completate toate cifrele care compun codul ticketului cadou sau a cardului Compliments.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 23.12.2013. Se vor fi extrage 10 castigatori. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, prin intermediul www.random.org. Acestia vor fi anuntati pe pagina FacebookTicket Restaurant si pe adresa de mail cu care s-au inscris in concurs.

Fiecare castigator validat va primi cate un card preplatit de cadouri Compliments, incarcat cu 200 lei. Cardul va avea disponibila, pentru utilizare de catre castigator, suma de 200 lei. Locatiile partenere Edenred unde poate fi utilizat cardul Compliments pot fi identificate prin accesarea sectiunii “Locatii Edenred” din site-ul http:///www.edenred.ro -  http://www.edenred.ro/ro/beneficiari/locatii-edenred sau accesand aplicatia de geolocalizare “Harta parteneri” din pagina oficiala a Ticket Restaurant din site-ul Facebook http://www.facebook.com/TicketRestaurantRo

Concursul va avea in total 10 premii, fiecare premiu constand intr-un card Compliments cu suma de 200 lei.

Acordarea premiilor

Premiile se vor acorda in functie de tragerea la sorti, fiecare castigator primind cate un card Compliments in valoare de 200 lei.  Rezultatul concursului va fi publicat în cadrul paginii oficiale Ticket Restaurant.

Premiile:

Premiile concursului “A 2-a prima!” sunt: 10 carduri Compliments, fiecare in valoare de 200 lei. Valoarea totala a premiilor este de 2000 lei.