98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 pachete formate dintr-o cutie de Acidostop si o cutie de Calmocalm!

   2013.07.31    1715

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 pachete formate dintr-o cutie de Acidostop si o cutie de Calmocalm!

[like_to_read]

Castiga unul dintre cele 10 pachete formate dintr-o cutie de Acidostop si o cutie de Calmocalm.

Acidostop este un complex natural, format din carbonat de calciu, carbonat de magneziu si extract de lemn-dulce deglicirinizat. Acest supliment alimentar combina capacitatea de neutralizare rapida a excesului de acid gastric a carbonatilor de calciu si magneziu cu efectul tonic si regenerator al extractului de lemn-dulce deglicirinizat asupra mucoasei digestive.

Acidostop neutralizeaza efectele hiperaciditatii manifestate prin balonare, senzatie de jena, arsura sau greutate abdominala, amelioreaza durerile stomacale si are un efect tonic si regenerativ asupra mucoasei gastrice.

Calmocalm este aliatul impotriva stresului si are efecte benefice asupra starilor emotionale. Acest supliment alimentar, ce are in compozitia sa radacina de valeriana si floarea pasiunii, actioneaza pentru diminuarea simptomelor de tensiune nervoasa si a stresului din viata de zi cu zi, dar si pentru inducerea unei stari de relaxare.

Ce trebuie sa faci?

  1. Like paginii sponsor https://www.facebook.com/MundoVerdeRomania
  2. Comentariu la articol în care sa raspunzi corect la intrebarea: "Cate produse exista in gama Mundo Verde si care sunt ele?", in care sa specifici si adresa de mail pentru a putea fi contactat.

Concursul se desfasoara în perioada 29 iulie - 16 august.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti.

Conditii de participare si Regulament:

- Toti participantii la concurs trebuie sa lase un comentariu la articol. In comentariu se va posta, obligatoriu, adresa de e-mail.

- Vor fi descalificati toti cei care nu respecta tema concursului si cei care folosesc un limbaj vulgar.

- Castigatorii, care sunt anuntati prin e-mail/mesaj, sunt obligati sa raspunda cu un reply in 24 ore. In caz contrar, este extras un alt castigator.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.