Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-02-10. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 10 pachete de biscuiti Milka pe zi sau unul dintre cele 2 aparate de cafea Tassimo T20 pe saptamana!

Promotia „Intregeste poza familiei tale” se desfasoara pe teritoriul Romaniei si este organizata online in cadrul aplicatiei de pe pagina de Facebook Milka Romania, in perioada 06 ianuarie 2014 – 09 februarie 2014 (inclusiv), zilnic, in intervalul orar 00:00:00 – 23:59:59.

Participantii se pot inscrie in Promotie incepand cu data de 06 ianuarie 2014 (ora 17.00) si pana la data de 09 februarie 2014 (ora 23:59:59) prin accesarea aplicatiei de participare din sectiunea dedicata Promotiei, de pe pagina de Facebook.

Pasii pentru inscrierea in Promotie sunt urmatorii: 

 • accesezi aplicatia „Intregeste poza Familiei tale” de pe pagina de Facebook Milka Romania
 • selectezi un biscuit Milka digital, in functie de modelul de rama pe care il doresti pentru a realiza potretul familiei tale
 • incarci o imagine de familie
 • este foarte important ce biscuit Milka alegi, intrucat daca nimeresti „biscuitul norocos”, iar imaginea uploadata intruneste regulile de participare mentionate in regulament, poti castiga unul din cele 10 pachete de biscuiti Milka acordate zilnic pe toata perioada campaniei
 • bifezi casuta „Sunt de acord cu Regulamentul Promotiei”

Pentru a gasi mai repede „biscuitul norocos”, poti invita 10 prieteni sa intre in aplicatie, prin accesarea butonului „Invita prieteni”. Dupa trimiterea celor 10 invitatii, vei primi un indiciu reprezentand locul unde se afla „biscuitul norocos”. Pentru a-si mari sansele de castigare a premiilor saptamanale, userul poate colecta inimi, reprezentand puncte, pentru fiecare imagine uploadata in aplicatie. 

Un participant isi poate mari sansele de castig daca da „Share” imaginii uploadate, permitand astfel prietenilor din lista de prieteni a contului sau de Facebook, sa voteze imaginea , respectiv sa atribuie inimi.

Daca aceeasi imagine, incarcata de un participant, aduna minim 5 inimi de la 5 prieteni diferiti, atunci participantul care a incarcat imaginea, va primi dreptul de a mai incarca o imagine in aplicatie. Dupa aprobarea imaginii, participantul primeste o sansa in plus la tragerea la sorti din saptamana in care a incarcat imaginea suplimentara. 

In cadrul acestei Promotii vor fi acordate urmatoarele premii:

A. Premii zilnice

 • 350 x Pachet de biscuiti Milka (Milka Choco Minis 4x37.5g, Milka Choco Cow 160g, Milka Choco Grains 168g)

B. Premii saptamanale

 • 10 x Aparat de cafea Tassimo T20  

Metodologia de acordare a premiilor:

Premiile zilnice: In cadrul acestei Campanii se vor acorda 10 premii / zi, in total 350 de premii zilnice. Desemnarea castigatorilor de premii zilnice se va face astfel: 

 • participantul selecteaza un biscuit Milka digital, in functie de modelul de rama pe care il doresti pentru a realiza potretul familiei ; 
 • participantul incarca o imagine de familie; 
 • participantul bifeaza casuta „Sunt de acord cu regulamentul Promotiei” 
 • daca participantul nimereste „biscuitul norocos”, iar imaginea uploadata de participant intruneste regulile de participare mentionate in regulament, va fi desemnat castigator al unuia din cele 10 pachete de biscuiti Milka acordate zilnic pe toata perioada campaniei; 

Premiile saptamanale: In cadrul acestei Campanii se vor acorda 2 premii/saptamana, in total 10 premii saptamanale. Desemnarea castigatorilor de premii saptamanale se va face astfel: in fiecare zi de luni, incepand cu a doua saptamana de Campanie, va avea loc o tragere la sorti dintre toate participarile efectuate de useri in saptamana anterioara de Promotie. Imaginile incarcate de participant in intervalul corespunzator unei saptamani de promotie, reprezinta numarul de sanse cu care participantul intra in tragerea la sorti.