Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-06. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 10 de kituri Signal!

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 de kituri Signal!

Campania se va desfasura la nivel national in perioada 08.04.2013 ora 12.00 am – 06.01.2014, ora 12.00am. In luna octombrie 2013, Campania se va desfasura in perioada 03 octombrie 2013 - 31 octombrie 2013.

Mecanismul concursului:

Campania se va desfasura in mai multe etape, specifice fiecarei luni din cadrul perioadei Campaniei. In fiecare luna de Campaniei, participantii se pot inscrie pentru castigarea premiilor fiecarei luni. Pentru a participa la Campanie, in una din lunile Campaniei, persoanele interesate trebuie sa acceseze si sa se logheze pe pagina web www.facebook.com si sa urmeze urmatorii pasi:

  • Sa dea LIKE https://www.facebook.com/ZambetulSignal (daca nu au dat deja)
  • Sa acceseze, in perioada unei luni de Campanie in cadrul paginii www.facebook.com/ZambetulSignal aplicatia “Zambeste tot anul!”  in cadrul careia este invitat sa trimita felicitari prietenilor sai
  • Sa completeze formularul de inscriere in vederea inscrierii in Campanie si participarii la tragerea la sorti organizata

Cand userul se hotaraste sa trimita felicitari prietenilor poate sa o faca dupa cum urmeaza:

  • I se va afisa o fereastra specifica Facebook in care userul are posibilitatea sa aleaga felicitarea pe care vrea sa o trimita. De asemenea, postarea poate fi insotita de un mesaj redactat manual de fiecare utilizator Facebook. Expeditorul felicitarii poate alege un prieten din lista de prieteni, in campul Alege un prieten sau poate selecta din acest pop-up mai multi prieteni din lista proprie de prieteni carora sa le trimita felicitarea

User-ul isi poate alege din 5 modele de felicitari cu mesaje tematice in functie de luna in care se inscrie in Campanie. Pentru a fi considerata in Campanie aceasta inscriere, trebuie ca expeditorul sa finalizeze actiunea de trimitere felicitare catre un prieten sau catre mai multi prieteni.

Cand acesti pasi au fost finalizati, userul este inregistrat automat in baza de date pentru tragerea la sorti a premiilor lunii in care s-a inscris in Campaniei si aceasta se va comunica in pagina de Castigatori din cadrul aplicatiei, in fiecare luna in care Campania este activata. De asemenea va avea posibilitatea sa mai trimita alte felicitari, daca doreste; cu fiecare felicitare in plus trimisa catre prieteni, sansele sa castige sunt mai mari, pentru ca va fi inregistrat in baza de date de fiecare daca cand va trimite o felicitare, insa in limita a 10 sanse pe Campanie (pentru felicitari trimise). Participantii se pot inscrie in mod distinct in fiecare luna a in care Campania este activata, indiferent daca au participat sau au castigat in alte luni ale Campaniei.

Premiile:

In cadrul acestei Campanii se acorda in fiecare luna de Campaniei cate 10 premii.

Premiile pentru luna Octombrie 2013 sunt urmatoarele: 10 x Kituri Signal, constand in: ceas de mana, pasta de dinti Signal si periuta de dinti Signal.

Premiile vor fi acordate in urmatorul fel: primii 10 participanti care au fost selectati aleatoriu cu ajutorul random.org, din baza de date a participantilor, vor primi cate un premiu.