98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele trei proiecte de design interior pentru amenajarea camerei copilului tau!

 admin  2013.11.06  Diverse,Trageri la sorti  1767

Amenajarea camerei copilului reprezinta una dintre preocuparile majore ale parintilor. Prin crearea unui spatiu confortabil, copilul se va simti in largul sau, jucandu-se si explorand cu placere fiecare coltisor al incaperii.

Castiga unul din cele trei proiecte de design interior pentru amenajarea camerei copilului tau oferit de babycomfort.ro. In acest mod puteti amenaja camera copilului cu mult stil si eleganta, folosindu-va de placile de decor oferite in premiera in Romania de TUCOR Design&Babycomfort.ro.

Premiile castigate:

  • trei proiecte de design interior pentru amenajarea camerei copilului tau.

Perioada de concurs: 5 noiembrie 2013 – 12 noiembrie 2013.

Ce trebuie sa faci?

Da like paginii de facebook babycomfort.ro, indica prin link colectia preferata Kids Decor. La sfarsit, nu uita sa dai like si share pe concursul publicat de noi pe pagina de Facebook bebelu.ro.


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.