Concurs: Castiga unul din cele doua scaune auto TRIANOS de la BB CONFORT!

Adăugat de concursoman în data de 2012.02.07 • 1478 vizualizări

Concurs: Castiga unul din cele doua scaune auto TRIANOS de la BB CONFORT!
Testeaza mamica din tine si castiga un scaun Bebe Confort DETALII CONCURS:   Perioada de desfasurare a concursului: 6-15 februarie 2012 Castigatoarele vor fi desemnate prin tragere la sorti pe 16 februarie 2012 Premii: doua scaune Trianos Black in valoare de 769 lei (tva inclus) de la BÉBÉ CONFORT Ce trebuie sa faci? 1. Da like paginilor de Facebook Qbebe (http://www.facebook.com/Qbebe.ro ) si BÉBÉ CONFORT (http://www.facebook.com/pages/BEBE-Concept-MORE/166983220075922?sk=wall ). 2. Intra in urmatoarea aplicatie:http://www.facebook.com/Qbebe.ro?sk=app_377366228956948 3. Completeaza formularul cu datele tale de contact. 4. Raspunde la intrebarile din aplicatie si afla ce fel de mamica esti. 5. Pentru a te califica in concurs, te rugam sa raspunzi si la cateva intrebari din partea sponsorului nostru, BÉBÉ CONFORT. 6. Mai invita inca cel putin trei mamici sa ti se alature in concurs. Castigatoarele vor fi desemnate prin tragere la sorti.   DESPRE PREMIU: SCAUNUL AUTO TRIANOS BÉBÉ CONFORT  - Ergonomic si spatios, un fotoliu auto care se potriveste grupelor de varsta 1/2/3, de la 1 la 10 ani (9-36 kg) - "Side Protection System" - protecþia lateralã asigura o siguranta optima impotriva impactului lateral - Prevazut cu cotiere care pemit o instalare cat mai corecta a copilului in fotoliul auto - Centuri de siguranta reglabile in inaltime, in 2 pozitii - Spatarul se poate regla in doua pozitii - Se poate utiliza in 3 moduri: Grupa 1 (9 -18 kg, de la 9 luni pana la aproximativ 4 ani). Se instaleaza fotoliul auto in autovehicul cu centura acestuia conform indicatiilor de instalare, apoi se prinde copilul cu centura de siguranta a fotoliului. Grupa 2 (15 - 25 kg, peste 4 ani) Incepand de la varsta de 4 ani se pot detasa centurile de siguranta ale fotoliului si se foloseste doar centura autovehiculului. Grupa 3 (22 - 36 kg, peste 6 ani) - se poate indeparta spatarul, fotoliul auto ramane doar inaltator. Utilizati intotdeauna centura de siguranta a autovehiculului pentru fixarea copilului in fotoliu auto.
Dimensiuni:  Greutate: 4.4kg- Husã lavabilã - Omologat pentru autovehicule conform Normelor Europene ECE R44/04 - Gama de culori: total black / intense red / brown earth  
SIGURANTA DE LA BÉBÉ CONFORT Bébé Confort intelege emotia de a avea un bebelus in familie si placerea de a petrece timp cu el, descoperind lumea impreuna. De aceea, de multi ani inovam, proiectam si producem cele mai sigure, practice si confortabile produse existente. Multe din produsele noastre au primit premii din partea ogranizatiilor independente de consumatori si a specialistilor din industrie si atat grupe de beneficiari cat si forumuri au recomandat produsele Bébé Confort.  Obiectivele Bébé Confort sunt: siguranta la plimbare - de aceea am proiectat cele mai sigure si mai confortabile carucioare; siguranta in masina - de aceea am dezvoltat si testat cele mai sigure fotolii auto si siguranta in casa - de aceea am conceput cele mai comode si mai utile echipamente de interior. Stim ca dumneavoastra ca parinte vreti ca bebelusul sa va insoteasca peste tot si ca aveti nevoie de un carucior care va va ajuta sa va bucurati de fiecare plimbare. Astfel, am proiectat Trio Streety Bébé Confort, un sistem modular 4 in 1 care contine: un landou, un cosulet auto, un carucior sport si o geanta de transport. Nimic nu este mai linistitor pentru bebelus, decat sa va simta aproape. Marsupiul Welcom Excel este proiectat special pentru a va permite sa aveti mainile libere in timp ce pastrati un contact permanent cu copilul. Siguranta auto este asigurata de fotoliile auto Bébé Confort care au trecut cele mai riguroase teste de siguranta, fiecare dintre ele avand beneficii importante pentru clienti. Axiss Bébé Confort este unicul fotoliu auto care se roteste la 90 de grade, pentru a usura pozitionarea copilului in fotoliu auto. Iseos Neo Bébé Confort este unicul fotoliu auto care creste impreuna cu copilul tau, disponibil si in varianta cu IsoFix, Iseos Isofix. Rodi Bébé Confort, perfect adaptabil oricarui copil, cu protectii pentru impact lateral, partea dorsala si solduri.  Reguli esentiale de la Bébé Confort pentru a calatori in deplina siguranta 1. folositi doar fotolii auto pentru copii, care beneficiazã de certificarea ECE R44/04, obligatoriu pana la varsta de 12 ani sau pentru copii cu o înãlþime de pânã la 1,50m. 2. folositi întotdeauna un fotoliu auto adaptat dimensiunilor si vârstei copilului dumneavoastrã; 3. folositi un fotoliu auto cu un grad înalt de sigurantã, cu protectii pentru impact lateral; 4. fixati copilul în fotoliul auto cu centura de sigurantã chiar si pe distante scurte; 5. fixati corect fotoliul auto in autovehiculul dumeavoastra: 6. fixati corect copilul in fotoliul auto: Stim ca fiecare masa ii ofera bebelusului ocazia sa descopere gusturi si arome noi, tocmai de aceea am proiectat scaunul de masa Omega si Reflex, pentru ca bebelusul sa astepte cu nerabdare ora mesei. PARTICIPA LA CONCURS!

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: