76
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.84
miliarde de lei,
adica

674.839.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
42
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele doua abonamente duble la Bestfest Summer Camp 2013!

   2013.06.30    1198

Concurs: Castiga unul din cele doua abonamente duble la Bestfest Summer Camp 2013!

[like_to_read]

Au mai ramas cateva zile pana la BEstfest Summer Camp 2013, unul dintre cele mai cool evenimente ale verii! Daca nu ti-ai luat abonament, avem un concurs special pentru tine!

NAS, Texas, Chase & Status, The Heavy, Vama si Madddog, Tiamat, Vita de Vie, 1000 Mods, Niste Baieti, Changing Skins, Omul cu Sobolani, Les Elephants Bizarres, Tapinarii sau Bass Turbat sunt doar cateva din trupele pe care le poti auzi live la B'Estfest 2013!

Intre 5 si 7 iulie, toata lumea pasionata de muzica se muta in BEstfest Park, in comuna Tunari, unde vom petrece pana dimineata! Daca nu ti-ai luat bilete pentru evenimentul organizat de Emagic, trebuie sa intri in concursul nostru!

Poti castiga unul din cele doua abonamente duble (da, vei putea merge insotit in toate cele trei zile ale festivalului) daca lasi un comentariu mai jos in care ne spui un top 5 al artistilor pe care esti cel mai curios sa ii asculti live anul acesta!

Concursul incepe astazi 27 iunie si se incheie pe 3 iulie. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti cu ajutorul random.org. Va rugam sa lasati o adresa de email valida pe care o verificati frecvent pentru a putea intra in posesia premiului!

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURS