Concurs: Castiga unul din cele cinci seturi de vinuri sau una din cele 10 c?r?i "Degustarea vinului" sau premii garantate!

Adăugat de concursoman în data de 2013.10.04 • 1332 vizualizări

Concurs: Castiga unul din cele cinci seturi de vinuri sau una din cele 10 c?r?i "Degustarea vinului" sau premii garantate!

Concurs: Castiga unul din cele cinci seturi de vinuri sau una din cele 10 cărți "Degustarea vinului" sau premii garantate!

Testează-ți cunoștințele despre vinuri și câștigi premii pe gustul tău de la Billa!

Spune-ne din ce zonă provine vinul propus de noi și, dacă răspunzi corect, câștigi un cupon de 20% reducere la tot sortimentul de vinuri din magazinele Billa.

În plus, te înscrii automat în tragerea la sorți și poți câștiga unul din cele cinci seturi de vinuri sau una din cele 10 cărți "Degustarea vinului".

Promotia se va desfăşura în perioada 3 octombrie - 16 octombrie 2013, pe Pagina de Facebook.

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la Promoție, participanţii trebuie să urmeze următorii paşi:

  • Mai întâi, participanţii vor trebui sa citească întrebarea zilei despre vinurile comercializate de BILLA din tab-ul dedicat Promotiei de pe Pagina de Facebook si să aleagă răspunsul corect la întrebarea zilei.
  • Ulterior, in vederea inscrierii în Promoție, participanții vor trebui să completeze corect și complet formularul de înscriere la concurs, cu următoarele date: Nume, Prenume, E-mail, Numarul de telefon, Localitate.
  • Finalizarea înscrierii se face după apăsarea butonului „Trimite răspunsul”.

Tragerea la sorţi se va desfăşura in data de 17 octombrie 2013.

Toți participanții care au răspuns corect la întrebarea zilei și au completat corect și complet formularul de înregistrare, au bifat că sunt de acord cu acest Regulament Oficial și au finalizat înscrierea vor primi premiul garantat și vor fi înregistraţi pentru tragerea la sorți pentru câștigarea unui singur premiu dintre cele prevăzute de mai jos.

Premiile:

În cadrul prezentului concurs se vor acorda două tipuri de premii:

  • Premii garantate pentru toate înscrierile valide în tab-ul de concurs constând în câte 1 tichet de reducere la orice sortiment de vinuri din magazinele BILLA. Reducerea va fi in cuantum de 20% din contravaloarea, cu TVA inclus, a tuturor sortimentelor de vin achizitionate de participant în perioada 25-27 octombrie 2013, perioada de valabilitate a tichetului, pe un singur bon de casa. Tichetele de reducere vor fi trimise la adresa de e-mail cu care participantul s-a înscris în concurs, imediat după finalizarea înscrierii.
  • 15 de premii oferite prin tragere la sorți, respectiv 5 premii constând în truse de vin și 10 premii constând în cărți despre degustarea vinului.
    • 5 truse de vin - 100 de lei plus TVA/buc
    • 10 cărți “Degustarea vinului” - 60 lei plus TVA/buc

Câştigătorii premiilor vor fi anunțati pe Pagina de Facebook în cel mult 5 zile lucrătoare de la data validării acestora.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: