98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 6 seturi de premii!

 admin  2013.11.25  Beauty,Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  1874

Sănătatea a fost şi este o continuă provocare, o luptă din care fiecare dintre noi doreşte să iasă învingător. Tu cât de bine ştii să ai grijă de tine şi de familia ta?

Noul site CSID.ro îşi propune să fie alături de tine în acest demers  cu sfaturi şi informaţii utile din domeniul medical şi al îngrijirii personale zilnice,  cât şi cu premii „sănătoase”, care să te motiveze să fii mereu în formă.

Completează quiz-ul nostru, află cât de bine stăpâneşti diverse noţiuni din domeniul medical şi poţi câştiga unul din cele 6 seturi de premii pe care ţi le-am pregătit. Fiecare set conţine:

  • o geantă sport marca RV Roncato
  • o cremă termo activă de la BRUNO VASSARI
  • un gel reductor anticelulitic Celluli Firm de la BRUNO VASSARI

E simplu să participi:

  • completează datele solicitate de quiz şi confirmă abonarea la newsletter-ul csid.ro
  • răspunde corect la întrebările pe care ţi le-am pregătit
  • finalizează quiz-ul şi vei fi înscris automat la tragerea la sorţi pentru premii

Atenţie! Pentru ca participarea ta la concurs să fie validă, trebuie să confirmi abonarea la newsletter-ul csid.ro şi de pe adresa de e-mail pe care ai completat-o în quiz. Vei primi de la noi un mesaj de abonare pe care trebuie să dai click pentru a finaliza procedura până pe 15 decembrie 2013. Dacă primeşti deja newsletter-ul nostru pe adresa cu care participi la concurs, nu mai e nevoie de această confirmare.


PARTICIPA LA CONCURS

premii concursuri concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.