Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-05. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele 5 seturi de casti foarte cool de la Prestigio!

Concurs: Castiga unul din cele 5 seturi de casti foarte cool de la Prestigio!

Te-ai gandit sa-ti schimbi setul de casti cu unul foarte cool, practic si urban! Intra in concursul Prestigio si ia unul dintre cele cinci seturi puse in joc!

Castile Prestigio Bluetooth sunt foarte elegante, ar putea fi accesorii deosebite intr-o tinuta cool, sunt colorate si, partea cea mai tare este ca nu au fire: sunt controlate prin Bluetooth si pot fi usor de utilizat cu un laptop, smartphone sau tableta. De asemenea, sunt pliabile, incap perfect in buzunar, geanta sau rucsac.

Sound-ul este incredibil, beat-ul este puternic asa cum ne place insa este balansat si se aude foarte clar. Avem trei variante de culori vii ce se potrivesc cu starea de spirit sau personalitatea fiecaruia.

Partea preferata a castilor Prestigio Bluetooth este faptul ca poti merge pana la 10 metri distanta de device-ul care le controleaza. Poti dansa, te poti juca, poti lucra, poti umbla prin acasa, poti alerga, poti avea activitati urbane in timp ce asculti aproape 10 ore de muzica printr-o baterie reincarcabila.

Partea cea mai smart este faptul ca are si microfon incorporat astfel incat poti raspunde la telefon direct din casti si poti vorbi in voie.

Vrei unul din cele 5 (cinci) seturi puse in joc? Lasa un comentariu mai jos in care ne spui care sunt criteriile dupa care iti alegi castile si ce conteaza pentru tine cand te hotarasti ce pereche de casti vrei sa folosesti?

Concursul incepe astazi, 22 octombrie 2013 si se va incheia pe 5 noiembrie 2013. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti cu ajutorul random.org din raspunsurile de mai jos. Este foarte important sa comentati cu o adresa de email pe care o folositi si o verificati pentru a putea fi contactati in cazul in care castigati. Fiecare concurent poate lasa un singur comentariu, vom verifica IP-urile si adresele de email folosite.