Concurs: Castiga unul din cele 5 premii oferite de URGO!

Adăugat de concursoman în data de 2013.06.26 • 1431 vizualizări

Concurs: Castiga unul din cele 5 premii oferite de URGO!

Concurs: Castiga unul din cele 5 premii oferite de URGO!

[like_to_read]

Urgo are grija de tine si de familia ta!

Odata cu venirea sezonului cald, devenim din ce in ce mai activi si suntem mai predispusi la mici accidente.  De aceea, indiferent daca esti acasa sau in vacanta cu familia, noua gama de plasturi Urgo trebuie sa-ti fie mereu la indemana!

Eva.ro si Laboratoires Urgo te invita la concurs! 

Poti castiga un “set de prim ajutor” din gama de plasturi Urgo cu solutie antiseptica.

Despre noua gama de plasturi de la Urgo

Compresele plasturilor traditionali Urgo sunt impregnate cu o solutie antiseptica- clorura de benzalconiu, recunoscuta pentru eficacitatea sa in prevenirea si tratarea infectiilor.

Noua gama de plasturi ofera un process de vindecare optim, solutia antiseptica garantand:

- Eliminarea a peste 99,99% din bacterii

- O actiune rapida si eficienta imediat dupa aplicarea plasturelui pe rana

- Actiune antiseptica timp de 24 de ore

- Un mod eficient de a preveni infectarea ranilor

Raspunde la urmatoarea intrebare: Ce garanteaza solutia antiseptica din noile comprese ale plasturilor URGO?
PARTICIPA LA CONCURS!

Regulament:

  1. Participa la concurs in perioada 10 iunie - 08 iulie  2013 si poti castiga saptamanal unul din cele 5 premii oferite de URGO Laboratoires! Fiecare premiu contine 7 pachete de plasturi!
  2.  Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!
  3.  Premiile se vor acorda prin tragere la sorti saptamanal, in fiecare zi de luni, extragerea este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
  4.  Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca te afli printre ele, te rugam sa trimiti un mail la [email protected] care sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.
  5.  Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro.
  6.  Nu se acorda contravaloarea premiilor.
  7.  Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site, castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

Castigatorii premiilor cu domiciliul in Bucuresti,  vor avea o singura posibilitate de a intra in posesia premiului. Acesta se ridica personal de la sediul eva.ro, in termen de 15 zile lucratoare de la afisarea listei pe site. Premiul va fi inmanat numai in baza buletinului de identitate/cardului de identitate in urmatoarele zile: JOI intre orele 15:00-19:30 si VINERI intre orele 15:00-18:00.Castigatorii care se vor prezenta la sediul eva.ro in afara zilelor mentionate, nu vor putea intra in posesia premiului.

Important! Procedura de revendicare ramane aceeasi pentru toti castigatorii indiferent de domiciliu(se trimite mail de confirmare pe adresa [email protected] ( mailul va contine: datele personale,  numar de telefon si o copie dupa CI).  Castigatorii care nu locuiesc in Bucuresti, vor primi premiul prin Posta, dupa ce au trimis mail de revendicare.

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: