Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele 4 abonamente zumba nelimitat pentru o luna oferite de Zumba Fitness!

Concurs: Castiga unul din cele 4 abonamente zumba nelimitat pentru o luna oferite de Zumba Fitness!

V-ati saturat de orele plictisitoare de fitness? Ati incercat tot felul de programe dar niciunul nu vi s-a potrivit?Zumba Fitness combina exercitiile de aerobic cu pasii de dans ai muzicii latino pe ritmuri diverse ca salsa, samba, merengue, dar in acelasi timp se poate practica si pe alte genuri muzicale - country,  funk, rock’n'roll, ritmuri africane sau raggaeton.La Scoala de dans Espansivo, Zumba inseamna muzica, distractie si bucurie, dar in acelasi timp cel mai bun antrenament de dance-fitness ce va ajuta sa ardeti pana la 1000 calorii.Durata unei sedinte de ZUMBA este de 60 de minute, timp in care se va sechimba felul in care aratati si va simtiti! Programul grupelor de ZUMBA il gasiti in sectiune  Program!
Raspunde la urmatoarea intrebare: Ce durata are o sedinta de Zumba? - 60 minute
Ce trebuie sa faci:
  1. Participa la concurs in perioada 17 octombrie - 07 noiembrie 2012 si poti castiga unul din cele 4 abonamente zumba nelimitat pentru o luna oferite de Zumba Fitness!
  2. Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs! Concurs valabil pentru utilizatorii domiciliati in Bucuresti.
  3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti astfel: 24 octombrie: 1 abonament; 31 ocotmbrie: 1 abonament, 07 noiembrie: 2 abonamente , extragerea fiind efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
  4. Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca iti regasesti numele pe site, te rugam sa trimiti un mail la concurs@eva.ro care sa contina date  tale personale, un nr. de telefon precum si o copie dupa actul de identitate.
  5. De premiile acordate pot beneficia doar persoanele care au castigat in cadrul concursului, numele din buletin trebuie sa fie identic cu cel din lista castigatorilor publicata pe site.
  6. Realizarea de conturi multiple se considera frauda si atrage dupa sine anularea oricarui premiu castigat.
PARTICIPA LA CONCURS!