Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele 30 seturi de hidratare sub dus: NIVEA Lapte de Corp sub Dus 250ml + 1 gel de dus NIVEA Cr?me Soft 250ml!

Concurs: Castiga unul din cele 30 seturi de hidratare sub dus: NIVEA Lapte de Corp sub Dus 250ml + 1 gel de dus NIVEA Crème Soft 250ml!

Concursul se desfasoara in perioada 23 septembrie – 6 octombrie 2013.

Procedura de desfasurare a concursului:

Concursul se desfasoara pe site-ul www.kudika.ro. Pentru a se inscrie la concurs, participantii trebuie sa fie abonati inregistrati ai www.kudika.ro si sa trebuie sa adune in propria pagina de concurs minim 5 creme virtuale de corp pentru dus NIVEA. Pentru a colecta o crema virtuala, abonatul trebuie sa dea click pe butonul “Colectioneaza!” cand gaseste crema in site-ul Kudika .

Un abonat poate colecta maxim 1 crema virtual pe zi. Participarea la concurs se poate face numai de pe un singur cont de utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont.

Premiul concursului:

  • 30 seturi de hidratare sub dus: NIVEA Lapte de Corp sub Dus 250ml + 1 gel de dus NIVEA Crème Soft 250ml.

Cu noul Lapte de Corp sub Dus de la NIVEA îti poti hidrata pielea rapid si eficient, chiar din timpul dusului.

Premiile sunt acordate de catre organizator. Premiul trebuie revendicat in maxim 10 zile de la anuntarea rezultatelor. In caz contrar, se va alege alt castigator.

Drept de participare

Pentru a participa la acest consurs trebuie sa fii cetatean roman si sa ai peste 18 ani.

PARTICIPA LA CONCURS!