Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele 3 premii oferite de DentAplus!

Concurs: Castiga unul din cele 3 premii oferite de DentAplus!

Esti in vacanta si ti se spune…zambeste, facem poze! Tu insa nu zambesti din suflet, de frica dintilor tai care nu arata impecabil. Starea ta de vacanta nu e redata in imaginile pe care le pastrezi peste ani.

Daca te-ai regasit cel putin o data in situatia de mai sus,  atunci este momentul  sa le aplici dintilor tai un  tratament de albire.

Albirea dintilor:

Albirea dintilor tine de domeniul esteticii dentare si ajuta pacientul sa aiba dintii mai curati si mai deschisi la culoare.

Poti alege intre albirea in cabinet sau cea la domiciliu, ambele avand rezultate care te vor face sa vrei mai multe poze in albumele tale de vacanta.

Cum functioneaza?

Albirea dintilor la cabinet (in office bleeching) consta in aplicarea unui gel de albire pe dintii pacientului, dupa protejarea prealabila a gingiei. Pentru activarea gelului se va folosi o lampa speciala laser. O sedinta de albire dentara dureaza 15 minute iar pentru rezultate optime se recomanda 3 sedinte (nu neaparat in aceeasi zi). Rezultatul este vizibil chiar dupa prima sedinta.

Albirea dintilor la domiciliu – implica confectionarea unor gutiere personalizate pentru fiecare pacient. In aceste gutiere pacientul va aplica acasa un gel special, mai putin concentrat decat in cazul produsului utilizat in cabinet. Gutierele, impreuna cu gelul de albire, vor fi aplicate in cavitatea orala si mentinute timp de 4-6 ore ( de obicei in timpul somnului). Efectele  nu sunt imediate, ca la albirea in cabinet, de aceea de multe ori albirea la domiciliu este indicata ca un procedeu de continuare sau de intretinere a efectului albirii a dintilor in cabinet.

Vino la  DentAplus si medicii nostri te vor indruma sa alegi cea mai potrivita metoda de albire a dintilor tai. Te poti programa si online  aici.

Raspunde la urmatoarea intrebare:

Cum se realizeaza in mod corect tratramentul de albire profesionala in cabinetul dentar astfel incat sa se obtina rezultate optime?

  • 5 sedinte a cate 10 minute
  • 3 sedinte a cate 15 minute
  • 5 sedinte a cate 15 minute