Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele 3 kit-uri pentru unghii false in valoare de 410 ron!

Concurs: Castiga unul din cele 3 kit-uri pentru unghii false in valoare de 410 ron!

[like_to_read]

Atelierele ILBAH rasplateste aprecierea fanilor sai cu 3 kit-uri profesionale pentru unghii false in valoare de 410RON, oferit de Atelierele ILBAH ( www.ateliereleilbah.ro).

ATENTIE! REGULAMENTUL este simplu! Fiecare mana corespunde unei vedete. Posteaza un comentariu de pe profilul tau direct pe pagina concursului, in care sa spui care crezi ca este solutia si poti castiga unul din cele 3 kit-uri pentru unghii false in valoare de 410 ron. Conditia ca raspunsul dumneavoastra sa fie luat in considerare si sa intrati in concurs este sa dati like si share atat paginii de facebook Atelierele ILBAH, cat si paginii concursului.

Concursul se adreseaza oricarei persoane care are un cont de facebook, mai putin echipei Atelierele ILBAH.

Castigatorii vor fi anuntati in data de 18.07.2013. Vor fi luate in considerare doar persoanele care apar ca participanti la concurs si al caror comentariu va fi regasit pe pagina de facebook a concursului pana la data de 15.07.2013, orele 24.00. Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data, nu va fi luat in considerare.

DESEMNAREA CASTIGATORULUI: Concursul va avea 3 castigatori desemnati pe data de 18.07.2013 . Numele castigatorilor desemnati de catre Atelierele ILBAH va fi anuntat pe pagina de facebook, in cursul zilei de 18.07.2013

PREMIUL il vei ridica de la sediul Atelierele ILBAH (Bd. Dacia, zona Piata Spaniei). Inscrie-te chiar acum in concurs!Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului REGULAMENT!

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]